به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
M جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۷۵۸ مشاهده پرسش
با سلام وخسته نباشید.دوبار عمل جراحی صورت گرفته دفعه اول بدلیل نارسایی در بیضه راست عمل انجام و مراحل رادیو تراپی انجام گرفته (هیجده سال قبل)یکسال بعد عمل واریکوسل سمت چپ انجام وپس از آن عوارض کاهش میل جنسی بروز وزودانزالی نیز بوجود آمد .
ازلحاظ زندگی هم بدلیل کار نوبتکاری پر استرس هستم. مطالعه درزمینه ایجاد شرایط روحی برای رفع این نقص انجام وتمامی شرایط درمان بدون دارو از طریق روحی روانی انجام به هیچ وجه موثر نبود. لطفا راهنمایی فرمایید.و تابحال هیچ دارویی استفاده نکرده ام .سن ۴۹ومتاهل.با تشکر-
دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- ایجاد برآمدگی در پوست بیضه
-
دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. شاید واریکوسل و رگهای گشاد شده باشند
-
- سلام
دکتر دیروز بابت زگیل تناسلی از شما سوال پرسیدم و ازم خواستین براتون عکس بفرستم
لطفا نتیجه رو بهم بگین و بگین که ایا بیمارستان ها امکان تست hpv رو دارن و اینکه ایا این موضوع قابل درمان هست و اینکه چه تاثیری در ازدواج و زندگی زناشویی داره-
دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
به نظر من این زگیل نیست ولی نمی دونم چیه
-
- با توجه به تصویر ، دارای الت تناسلی پرده دار هستم ؟
و اینکه هزینه ی عمل چند است ؟
روی نعوظ هم تاثیر دارد ؟-
دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
با توجه به تصویر ، دارای الت تناسلی پرده دار هستم ؟…………………….کمی
و اینکه هزینه ی عمل چند است ؟…………………….۷ میلیون با بیمارستان
روی نعوظ هم تاثیر دارد ؟…………………………خیر
-
- با سلام و خسته نباشید خدمت شما
دکتر پدرم هیپوسپادیاس گالاندولار داشتن و عمل هم کردن اما بعدش متوجه شدن تنگی مجرا هم دارن که اونم مجبور شدن عمل باز کنن
منم به همین واسطه متوجه شدم هیپوسپادیاس دارم البته خیلی خفیف هستش و فقط خروجی مجرامو تنگ کرده و چند باری هم باعث دو شاخه شدن ادرارم شد،ایا لازمه عمل کنم؟
میخواستم بدونم ممکنه تنگی مجرا هم داشته باشم؟اخه بعضی وقتا پشت التم میسوزه،یکبار در ازمایش ادرارم خون دیده شد که پزشک مشکوک شد به سنگ کلیه که خب مشخص شد ندارم،و گاهی اوقات هم بین مقعد و بیضه هام از درون احساس خوارش خفیفی دارم.تو سایت نوشته بودید با عگس برداری میشه فهمید اما خروجی مجرای ادرارم انقدر تنگه که بعید میدونم بتونن سوند واردش کنن،ایا راه دیگه ای هست؟
ممنون-
دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ آبان ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
توصیه می کنم عکس رنگی مجرا بنام RUG-VCUG بگیرید تا مشخص شود تنگی مجرا دارید یا خیر
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید