به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر امیرحسین سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۱۷۴۳ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من هر چند وقتی احساس می کنم که داخل آلت تناسلی ادرار دارم در حالی که واقعا ادرار ندارم و این خیلی منو اذیت می کنه چون مدام میرم توالت قبلا هم اینطوری شده بودم بعدش خوب شد ولی دوباره الان این احساس رو دارم و در حالی که می دونم مثانه ام خالیه ولی در ناحیه آلت تناسلی احساس می کنم ادرار دارم و هم چنین این که این احساسم کم و زیاد میشه مثلا موقعی که از خواب بلند میشم کاملا طبیعی هستم اگر میشه یه راهنمایی بکنید خیلی ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم استبراء کنید احتمال دارد مشکل تان حل شود یا حداقل کمتر شود
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۶۰۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ۲۵ سالمه و آلتم به سمت بالا حدود ۴۰ درجه انحنا داره. حدس می‌زنم این مشکل مادرزادی باشد، اما خاطرم هست که ضربهٔ شدیدی در حالت نعوظ به آلتم وارد شد. در هنگام نعوظ هیچ دردی احساس نمی‌کنم. در حین اینکه آلتم از حالت غیرنعوظ به نعوظ تغییر شکل پیدا می‌کند، قسمت میانی آلتم دیرتر از بقیهٔ قسمت‌ها حجیم می‌شود و در این حین شکل کل آلت نامناسب و شبیه به ساعت شنی است که دو طرف آن حجیم و قسمت میانی نازک است، اما وقتی که آلت به طور کامل نعوظ پیدا می‌کند، قسمت میانی نیز همانند قسمت‌های دیگر حجیم می‌شود. (با توجه به اینکه آپلود فایل zip در سایت میسر نبود، عکس و فیلم مربوط را به رایانامه‌تان ارسال می‌کنم، خواهشاً آن‌ها را هم بررسی کنید.)
    ۱- در شرف ازدواج هستم، اطلاع به همسر آینده لازم است؟
    ۲- آیا در رابطه به مشکل برخواهم خورد؟ پیشنهاد شما چیست درمان را تا بعد از ازدواج به عقب بیاندازم یا همین حالا شروع کنم؟ اگر پیشنهادتان این است که درمان را تا بعد از ازدواج به تأخیر بیاندازم، تا قبل از آن، آیا قرص و دارویی تجویز می‌کنید؟
    ۳- با توجه به اینکه آلت از ابتدای اتصال به بدن، زاویهٔ غیرطبیعی دارد، آیا موضوع مربوط به رباط‌های مربوط به آلت است؟ اگر بله، نیاز به جراحی ربات دارد؟
    ۴- با توجه به اینکه در حین نعوظ قسمت میانی آلت نازکتر از بقیهٔ قسمت‌هاست، آیا مربوط به عارضهٔ پیرونی‌ست؟ اگر بله، نیاز به جراحی برای برداشتن پلاک دارد؟
    ۵- امروز برای اولین بار پیش دکتر اورولوژ در بیمارستان رفتم، اما متأسفانه دکتر موضوع را خیلی جدّی نگرفت به طوری که در ابتدا رجوع من به پزشک را بی‌مورد دانست و هم خیلی از سؤال‌ها برایم بی‌پاسخ ماند، به همین علت می‌خواهم برای ادامهٔ درمان به دکتر مجرب‌تری مراجعه کنم. حال با توجه به اینکه امروز دکتر برایم سنوگرافی داپلر رنگی آلت نوشتند، قبل از مراجعه به دکتر مجرب‌تر، آیا تهیهٔ این سنوگرافی بهتر است؟ همراه با این سنوگرافی به دکتر مجرب‌تر، مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      جواب همه سوالات خیر می باشد و همه چیز طبیعی است
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۰۱ مشاهده پرسش
    با سلام

    آلت من در حالت نعوظ کامل ۳۰ یا ۴۰ درجه به طرف بالا میره. این طبیعیه؟ یا باید در نعوظ کامل هم به طرف جلو باشه؟

    البته آلت من خیلی تحریک پذیره و شب که میخوابم در حالت خواب به نعوظ کامل میرسه و فکر کنم به همین دلیل وقتی روی شکم میخوابم باعث این انحراف میشه.

    راهی هست که بدون جراحی و دارو بتوان درستش کرد؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است و مشکلی نیست و نیازی به درمان ندارد
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۲۸ مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۱۲ مشاهده پرسش
    سلام من واریکوسل دارم آزمایش اسپرم دادم میخواستم نظر شما رو در مورد آزمایشم بدونم و با توجه به نتیجه آزمایش آیا من نیاز به عمل دارم یا نه؟
    آقای دکتر round cell چیه آیا خطرناکه؟با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است و نیازی به عمل نیست راند سل هم چیز خطرناکی نیست و نگرانی ندارد
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید