به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سه سال پیش خودارضایی و یک بار مانع از خروج منی شدم خواستم بدونم احتمال داره تنگی مجرا یا التهاب پروستات گرفته باشم؟؟؟
    اگه استمنا یک زره تند باشه چطور؟
    احتمالش چقدره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش)
      سلام
      در کل احتمالش ضعیف هست ولی مراعات کنید.
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۵ مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید گفتم لیزر کردم و زگیل ها از بین نرفته و شما فرمودید عکس بفرستم آقای دکتر دستگاه لیزر از این دستگاه منالیزا تاچ هست از اونا بود من خیلی نگرانم امکان داره پرده ام آسیب دیده باشه خیلی سوزش دارم امید وارم عکس تا حدودی واضح باشه ببینم شما انجام کار برام میدید هزینه اش چه طور میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش)
      سلام
      متاسفانه عکس ها کیفیت لازم برای قضاوت را ندارند در صورت تمایل می توانید حضورا مراجعه کنید . اگر نیاز به لیزر باشد هزینه براساس تعداد سایز و حل تعیین می شود.
  • تصویر کاربر سعیدحسینی چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۱ مشاهده پرسش
    با سلام، بنده حدود سه سال ازدواج کردم، اما به تازگی دچار عدم نعوظ وضعف در رابطه جنسی هستم، با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۲ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    خواهش میکنم صراحت گفتار بنده رو ببخشید.
    من مرد ، مجرد ، ۲۲ ساله هستم
    حدودا دو سالی هست که عطشم به مسایل جنسی خیلی کم شده ((جهت امتحان)) خود ارضایی که میکنم میبینم نعوظ ثابت ندارم هیچ لذتی از نعوظ و دخول نمیبرم تنها لذت کمی در ارگاسم برام مونده همینطور بیضه ی سمت چپم خیلی کوچک تر از سمت راستیش شده آلتم شل تر شده اراده ی قبلیمو برای کنترل منی ندارم و با فشار دادن آلت قسمتی از منی به بیرون میریزه.
    تا جایی که یادمه دو سال قبل یک بار که ضربه‌ی محکمی با آلتم به تشکی که روش خوابیده بودم زدم این مسایل برام پیش اومد. اما این چیزیه که فقط شما دلیل اصلیشو میدونید. پس لطفا راهنماییم کنیم
    من حتی نمیدونم به چه پزشکی در این راستا باید مراجعه کرد.
    پیشاپیش از لطف فروتنانه‌ی شما سپاس گذاری میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به ارولوژیست مراجعه کنید. در سن و سال شما مسایل روحی روانی بیشتر مطرح هست با اینحال بهتر است معاینه و ارزیابی شوید.
  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۹ مشاهده پرسش
    برای درمان زود انزالی باید به چه متخصصی رجوع کنم؟؟
    اگر هم با دارویی که در دارو خانه ها قابل دسترس باشه میشه درمان شد رو راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ شهریور ۹۷( ۶ سال پیش)
      سلام
      به ارولوژیست مراجعه کنید اصولا زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین ۱۰درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید