به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
فرید دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
سلام جناب دکتر من ۴۹ سالمه و تقریبا حدو ۷ سال برا مشکل نعوذ ارکتو و الان یکساله ویزارسین ۱۰۰رمصرف میکنم اما الان مدتیه بع مصرف به نعوذ لازم نمیرسم . راهنمایی بفرمایید چه دارویی مصرف کنم-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید.
-
- سلام طبق سونوگرافی انجام شده سنگ 8و 4میلیمتری در کالیس تحتانی کلیه روئیت شده درمان قطعی و نتیجه بخش آن را بفرمایید
-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
البته به نظر من چون کوچکند و محدود هستند و ورم ندارند فعلا درمان نمی خواهد و با سون سالانه پیگیری کنید و ورزش دویدن و آب زیاد بهتره ولی با روش RIRS میشه درمان کرد یا PCNL
-
- Salam khaste nabashid ,man khodaro shokr ta Alan in bimario ndashtam vali Alan yekam ehsase kharesh daram ,vaghtiam ke toye ayne didam yekam gonge baram ke shayad zigil Bashe ya shayadam gosht,chon labeye vazhename nemitonam tashkhis bedam,ba daro ok mishe ?
-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
در صورت تمایل عکس واضح از موارد گفته شده بفرستید
-
- سلام آقای دکتر دختری ۲۲ هستم
میخواستم سونوگرافی ترجمه کنید من متوجه نشدم چی نوشته
توده ای چیزی دارم-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
ورم هر دو طرف کلیه ها را دارید که شدید هست البته سمت راست شدت کمتری دارد
-
- در جواب سوال قبلی فرمودین میشه از زگیل نمونه برداری بشه .لطفا بفرمائید کجا این کار صورت میگیره بیام خدمت شما یا نه .سوال دومم آیا نیاز به آزمایش چک آپ کلی بدن هست .آیا توی آزمایش نشان میدهد.ممنونم از پاسخگویی شما.
-
دکتر محمد جباری
یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
بله من نمونه برداری می کنم
چکاپ ضرری ندارد پلی ارتباطی با این مشکل ندارد
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

