اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۷ مشاهده پرسش
    سلام من حدود ۲ماهه که هیچ حسی ندارم وشهوت ندارم در زمان سکس التم زود میخوابه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    میخواستم بدونم وقتی عمل بیضه داشتی بعد ۷ ماه مشروبات الکلی ضرر داره؟منظورم از عمل بیضه پاره شدن پوسته است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش)
      سلام
      ضرر ندارد
  • تصویر کاربر ح دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۸ مشاهده پرسش
    سلام بنده بعد از خود ارضایی زیر کلاهک الت تناسلیم زخم میشه الان یک ساله بعد از چند روز خوب میشه ولی بازم زخم میشه.حتی یک ماهم انجام ندادم بعد از بهبود دوباره زخم شد.چند روز پیش از پماد ترمیم کننده مدیلن استفاده کردم ولی این سری پوست زیر کلاهکم خیلی نازک شده ؟ب نظرتون اگزما هستش؟ درمانش و عوارضش چیه؟ درمان قطعی داره؟
    من در جنوب کشور منطقه شرجی زندگی میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و بعد از استحمام لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۷ مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر کرم های بی حس کننده مثل زایلا پی از این قبیل
    عوارض استفادهه مداوم هر هفته دو بار چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      عارضه ای ندارد

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۷۱۷ مشاهده پرسش
    سلام بنده روی آلتم یه زائده دارم و نمیدونم زیگیل هست یا نه. روی بیضه هامم جوش های مداومی هستن که وقتی فشارشون میدم چرک دارن و بعید میدونم زیگیل باشن(فک کنم کیست هستن) آیا بنده مبتلا به زیگیل تناسلی هستم و نیاز به درمان دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      این ها کیست اپیدرموئید هستند و بی ضرر

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید