به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر ایمان جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۳۲ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.ممنون از اینکه وقت میذارید.من یه پسر ۱۹ ساله هستم.آلت تناسلیم در حالت نعوظ قوس داره و قوسش هم رو به پایین هست.وقتی با دستم آلتم رو مستقیم میکنم ۱۷ سانت میشه.میخواستم بپرسم راه حل رفع این قوس چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      راه حل درمان قوس فقط جراحی است
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۹۲ مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر.
    بنده۲۷سال سن دارم.هنگام نعوظ کامل ، آلت رو به بالا قرارمیگیرد.حقیقت تا بحال نزدیکی نداشته ام تا متوجه شوم در آن زمان دچارمشکل می شوم یا خیر.عکس را نیز ارسال نمودم.خواهشمند است با توجه به عکس بفرمایید که آیا نیاز به جراحی هست یا خیر . اگر نیازهست آیامی توان با دارودرمانی مسئله رابرطرف نمود یا خیر .«با سپاس از وقتی که در اختیار من قرار دادید »
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      به نظر میزان انحنا زیاد است و به جراحی نیاز دارد
  • تصویر کاربر نصرت جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۴۷ مشاهده پرسش
    سلام. ۴۳ ساله ام. انحنای آلت بالای ۳۰ درجه دارم. آیا با جراحی امکان ترمیم وجود دارد؟ مراحل جراحی را توضیح میدهید؟ در صورت وجود فیلم برایم ایمیل می فرمایید؟ عوارض بعد از جراحی را بیان کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بهتره عکسی در حالت نعوظ ارسال تا ارزیابی شود
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۷۴ مشاهده پرسش
    با سلام
    مدتی هست که در ناحیه پایینی آلت یک برامدگی با اندازه یک نخود که حالت سفتی دارد ایجاد شده است و موجب نگرانی شده است . من ۲۳ سال دارم و تا تماس جنسی نداشتم و تقریبا مطمئنم که عفونت نیست با توجه به علائم سایر بیماری ها ولی بسیار ایجاد نگرانی کرده . اگر لطف کنید علت و راه برطرف کردن آن چیست و در صورت نیاز به درمان نیاز به مراجعه به عورولژ هست یا متخصص پوست .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ مرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست ببینم
  • تصویر کاربر hamid سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۲۰ مشاهده پرسش
    با سلام…بنده ۱۹سالمه و احساس میکنم طول الت تناسلی ام کوتاهه و قصد ازدواجدارم و ناراحتم مشکلی پیش بیادواحساسه افسردگی میکنم درمورده کوچیک بودنه التم میخواستم بپرسم ایا برای افزایشه طول و حجمه الت تناسلی راهی هست که انجام بدم؟؟؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( ۱ دهه پیش)
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده ۹ سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ ۸ سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      ۱. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      ۲. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      ۳. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود ۲ سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه بمواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید