به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای تعطیل و پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۷ مشاهده پرسش
    با سلام
    ۴۹ سال سن دارم و حدودا ۶ ماه است که از مشکل عدم نعوظ و زود انزالی رنج میبرم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۴ سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۵ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.حدود سه ماه پیش عمل سیستوسکوپی برداشت توده مثانه را انجام دادم که حوابه پاتولوژیشو خدمتتون فرستادم لطفا نظر خودتون را بفرمایید .متخصصی که رفتم فقط گفتن باید تحت نظر باشی هر سه ماه ۶ ماه تا چند سال سیستوسکوپی انجام بدین .ولی متوجه نشدم توده تو چه مراحلی هست و اینکه چه کارایی دیگه لازم است انجام دهم تا عود نکنه .متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۴ سال پیش)
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۴ مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر .
    بنده یک سوال داشتم اینکه :

    در حین رابطه جنسی با همسرم چند مدتی است که در عین رسیدن به ارضا شدن متاسفانه آلت تناسلی من از نعوظ به یکباره خارج میشه و رابطه رو سرد میکند بین من و همسرم .
    من در عین حال مشکلات و درگیری های عصبی و فکر به همراه من است .

    میخواستم ببینم راه حل چیست برای این مشکل .

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش)
  • تصویر کاربر رحیمیان چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۳۱ مشاهده پرسش
    ایا انژیو فیبرما نیاز به درمان دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۴ مشاهده پرسش
    تقریبا برج ۱۰سال ۹۷ متوجه نشونه هاش شدم ولی فکر کردم یه عفونت معمولیه ،رفتم دکتر عمومی چند تا امپول زدن موقتا رفع شد فکر کردم تموم شده ولی بعد از چند ماه مجدد شروع به خود نمایی کرد تقریبا نزدیک به سر الت،برج۵رفتم دکتر پوست تشخیصشون زیگیل تناسلی بود گفتن فریز کنیم بهتره و یه مرحله انجام شد الان بعد گذشت ۳ماه مجدد داره نشون میده خودش رو باز هم نزدیک سر الت ،میخواستم بدونم با توجه به مطالبت توی سایت که لطف کردین توضیح دادین با لیزر زودتر انجام میشه تو سایتتون نوشته بودین با لیزر تو یه مرحله انجام میشه و دیگه عود نمیکنه ،ممنون میشم راهنماییم کنید، چون نگران همسرمم هستم گرچه از وقتی مشخصات ظاهری روی التم دیدم دیگه رابطه نداشتیم از برج ۱۰سال۹۷
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۴ سال پیش)
      سلام
      این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. هر شب به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد ماه دوم بصورت یک شب درمیان از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند.
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید