به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
-
سلطان چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۰ مشاهده پرسش
سلام. بنده در رابطه جنسی زودتر از خانمم ارضا میشم نمیدونم مشکل از منه یا خانمم-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
-
سلام من دو روز هست که انتهای التم یک نقطش هر ده دقه یک بار تیر میکشه چکار کنم ؟؟ ۱۸ سالم هست
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
-
-
دکتر جان من ۲ روزی هستش که بیضه راستم درد خفیفی داره و کل پای راستم هم درد میگیره و نه فقط کشاله رانم ولی اینم بگم در رشته تکواندو فعالیت دارم و تمرینات کششی زیادی انجام میدم
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
-
-
سلام وقتتون بخیر .دکتر شوهرم بعد از سکس تقریبا دو بار هست که زیر کلاهک آلتش یخرده پوستش کنده میشه بدون البته خونریزی میخواستم بدونم دلیلش چی هست ؟آیا مشکل از من هست ؟
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
علل متعددی میتونه داشته باشه بهتره هر شب با ویتامین آ-د چرب کند و حین سکس از ژل های لوبریکانت برای لغزندگی بیشتر استفاده کنید
-
-
سلام خدمت اقای دکتر محترم ..من ۳۸ ساله هستم روی کلاهک آلتم دونهای گونبتی شکل گوشتی به تعداد ۱۵تا ۲۰ عدد اندازه ته سوزن گرد یه ۱۵ سالی هست تعقیری نکرده تو این مدت مشکلی ندارم روش درمان هم بگید. آیا خطری داره من تازه میخوام ازدواج کنم ..ممنون میشم راهنماییم کنید
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید