اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر روح یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۸ مشاهده پرسش
    سلام . برای بچه دار شدن برای مرد فقط اسپرم سالم کافیه دیگه مشکی وجود نداره که جلوگیری کنه از بچه دار شدن با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      بله

  • تصویر کاربر هانا یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۸۷ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من هفته ۲۱ بارداری هستم.متاسفانه متوجه شدم همسرم از قبل از بارداری تاکنون هفته ای یک عدد فیناستراید مصرف میکردن.با توجه به اینکه روابط جنسی در این مدت بدون کاندوم بوده و احتمال ترشح فیناستراید در منی وجود دارد، احتمال چه ناهنجاری در جنین پسر وجود دارد؟
    در سونو هفته ۱۲ هفته ۱۸ و هفته ۲۰ جنسیت پسر تشخیص داده شد ولی سایز و شکل آلت جنین بررسی نشد.
    خیلی نگرانم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      ناهنجاری خاصی را نمیشه نسبت داد انشاالله که فرزندتان در سلامت کامل بدنیا خواهد آمد.

  • تصویر کاربر Samin یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۱ مشاهده پرسش
    بنده ۳۹ سال سن دارم . من میتونم از واکسن گارداسیل جهت پیشگیری استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      بله تا ۴۵ سال میشه زد

  • تصویر کاربر مهسا یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۴ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام همسر من ۳۳سال دارد و تا۶ماه پیش بسیار در روابط جنسی خوب بود .نعوظ و مدت زمان انزال هم طبیعی بود .اما در حال حاضر هر از گاهی عدم نعوظ و دیر انزالی را تجربه میکند.با وجود اینکه حتی یک هفته از رابطه جنسی قبلی میگذرد .
    اما این موضوع همیشگی نیست واین بیشتر برای من اذیت کننده است که چرا بعد از یک هفته با تمایل کم و عدم نعوظ با دیر انزالی مواجه میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر Erfan یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    میخواستم بدونم من در روز مثلا ۲ یا ۳ بار آلتم به حالت نعوظ درمیاد بدون هیچ تحریکی و بعد می‌خوابه میخواستم بدونم این مشکلیه من به ۱۶ سالم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      مشکلی نیست و نشانه سلامت جنسی شماست

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید