به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای تعطیل و پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

  • تصویر کاربر رها چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من چن روز پیش مشکل همسرمو از شما سوال کردم و ازتون سوال داشتم که امکان داره بعد از جراحی همسرم بچه دار نشیم و همسرم نتونه نعوظ داشته باشه؟میشه خواهش کنم جواب سوالموبدید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      جراحی واریکوسل باعث اختلال در نعوظ نمی شود
  • تصویر کاربر ایمان سه شنبه ۲۶ تیر ۳ تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.آیابعداز جراحی میکروسگوپیک امکان عدم نعوظ وجود داره؟برای عدم نعوظ درمان وجود داره؟منظورم اینه که اگه از قرصی مثل وایاگرااسفاده کنم بعد از جراحی، هر وقت که خواستم میتونم نعوظ داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر بعد از درمان اختلالی در نعوظ بوجود نمی آید
  • تصویر کاربر Reza سه شنبه ۲۶ تیر ۳ تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    Khaste nabashid. Aghaye doktor man char bar to Majra zegil Amal kardam ba. Bargh Alan khoda ro shokr behtaram age daromad Leyzer dardesh kamtare??bihoshi mikhad?mamnon as rahnamiton
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      لیزر نیاز به بیحسی از کمر یا بیهوشی داره و درد آن فرقی نداره اما آسیبش کمتر از برق هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۶ تیر ۳ تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر : من 27سالمه چند وقت پیش دچار درد بیضه سمت راست شدم که با مراجعه به متخصص و با انجام معاینه بهم گفت چیزی نیست و دوتا قرص بنام با کلوفن10 و سبکس100 تجویز کرد با مصرف دارو کمی بهتر شدم اما دردم دوباره شروع شد و با مراجعه مجدد به متخصص سنوگرافی برام نوشت که همه چیز نرمال بود و چیزی مشاهده نشد ضمنا دکتر در دو مرحله بهم گفت باید ازدواج کنی تا ارضاء بشی الان که میخوام ازدواج کنم بیضه سمت چپم هم درد گرفته اقای دکتر ترو خدا راهنمایم کن از ترس شب و روز ندارم خیلی میترسم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر سونگرافی و معاینه طبیعی بوده است لزومی نداره بترسی و نگران باشید
  • تصویر کاربر shad سه شنبه ۲۶ تیر ۳ تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من واریکوسل گرید 2_3 در سمت چپ دارم 2 سال هست که اقدام به بچه دار شدن کردیم ولی نشده دکتر همسرم میگه اسپرمهام نسبتا خوبه و همسرم هم هیچ مشکلی نداره به نظر شما با عمل واریکوسل مشکل حل میشه? دوم اینکه چند وقت بعد از عمل اسپرمها به حالت طبیعی برمیگردند. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      اثرات عمل واریکوسل در باروری 50 درصد است حداقل سه ماه و حداکثر یکسال بعد از عمل تاثیر آن بر روی اسپرم ها معلوم خواهد شد
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید