به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۵۸,۵۴۶ پرسش)
مرتضوی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۲ مشاهده پرسش
سلام ۱_من واریکوسل دارم حدود ۷ ماه پیش به دلیل خود ارضایی دردی مبهم در انتهای سمت چپ شکم حس می کنم که تا الان هست به دکتر اورولوژی مراجعه کردم و سونوگرافی هم انجام دادم ولی گفتن هیچی نیست ولی من چرا هنوز این درد مبهم رو حس می کنم؟
2_آیا بدنسازی برای واریکوسل مشکلی ایجاد می کنه؟- ما بیست روزه عروسی کردیم اما موقع دخول بخاطر اینکه کمر شوهرم ضعیفه من تلمبه میزنم روی آلتش اما اون احساس درد میکنه و میگه بسه علتش چیه؟
- ختنه بنده به روش قدیمی و با قیچی انجام شده و بافت سرآلت بسیار حساس هست.برای درمان زود انزالی چه باید کرد.باتشکر🙏🙏
-
دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- سلام و درود
زائده ای کوچک در اطراف مقعد پدیدار شده که خارش و سوزشی نداره ولی موجب نگرانی شده، در صورت امکان راهنمتیی بفرمایید - سلام.ایا مصرف همزمان انتی بیوتیک به همراه ترازوسین برای التهاب پروستات مشکل دارد.یا اینکه جدا جدا باید مصرف شود.یعنی اول تاوانکس بخوریم.اگه نتیجه نگرفتیم بعد ترازوسین مصرف کنیم.سوال دوم اینکه اگه در هنگام نعوذ صدای تقه از الت شنیده بشه ولی الت نشکسته باشه در واقع پوشش جسم غاری پاره شده باشه که باعث فرورفتگی الت بشه ولی تو نعوذ مشکلی ایجاد نکنه باز نیا ز به عمل جراحی هست
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید