به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.
-
O یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۸ مشاهده پرسش
سلام آقای دکتر
من ۲۵ سالمه طول آلتم ۱۲ و محیط ۹/۵ سانت هستش. قصد ازدواج دارم آیا اندازه آلتم مشکل داره یا نه؟-
دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
مشکلی ندارید فقط همسر چاق نکیرید
-
-
سلام وقت بخیر جناب آقای دکتر
ببخشید من ۲۸ سالم هست از بهمن ماه بهم زگیل زد و پاپ اسمیر و hpv دادم تیپ های ریسک ۱۶ و ۶ رو دارم اما پاپ اسمیر نرمال بود
آقای دکتر چیکار کنم که این زگیل ها سرطانی نشه؟
خیلی حالم بده همینطوز ببخشید در مجرای ورودی ۷ بار تاحالا زگیل میزنه باز لیزر میرم یا پدوفیلین میزنم باز دقیقا همون جا چند روز میزنه
با اینکه قرص ایمیونس، چای سبز، سیر و لیمو ترش هم خیلیمیخورم آیا این نشون دهنده اینه که اینا سرطان میشن؟
آقای دکتر من فقط توی زندگیم با نامزدم رابطه داشتم اما اون هیچ علائمی نداره
و اینکه ی آقای دکتری گفتن اگه حتی کسی ویروس رو دفع کنه چند سال دیگه مثلا ده سال دیگه سرطان رو میگیره چون ویروس باعث تغییرات سلولی شده آیا این مطلب درسته؟
سپاسگزارم-
دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
همیشه به سرطان مبتلا نمیشه و درصد سرطانش خیلی کم هست
پرهیز از استرس و دخانیات و تقویت سیستم ایمنی و چکاپ سالانه بهترین کاری است که می توانید انجام دهید
لیزر روش مطمئن تری است
فقط با ماشین موزر یا شانه موی تناسلی را کوتاه کنید
فعلا سکس نداشته باشید
-
-
سلام دکتر من مدتی یه دونه گوشت مانند پایین لبیا ماژور زدم اما فقط یه دونه هست
و رفتم دکتر و بهم محلول tca دادن که باید ۴روز و هر روز به فاصله ۱۲ ساعته بزن بعد استراحت تا ۳ روز مجدد بزنم الان دوره دومه اما هیچ تغیری نکرده حتی وقتی اسید میزنم نمیسوزه
چکار کنم به نظرتون این عکسش-
دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
توصیه می کنم لیزر کنید درجا از بین می برد
-
-
سلام.باتوجه به داشتن پروستات و آلت تناسلی سالم،دلیل زودانزالی من چیست و جهت برطرف کردن این عارضه راه درمان ان چگونه است؟
-
دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
دلیل زودانزالی مشخص نیست و ارتباطی با پروستات و آلت تناسلی سالم ندارد برخی آن را ارثی می دونند و برخی با استرس مرتبط می دانند. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
-
سلام خسته نباشید.
من ۲۰ سالم هست و زود انزالی دارم و میخواستم برای درمانش قرص پاروکستین مصرف کنم.
داروی خاصی هم مصرف نمیکنم و از نظر سلامتی سالم هستم.
میخواستم ببینم از این قرص مصرف کنم مشکلی نداره؟
و چقدر مصرف کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.-
دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
سلام
مشکلی نداره ولی اگر موردی استفاده کنید منطقی تر هست یعنی ۶ ساعت قبل از رابطه یک تا دوعدد
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید