به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (58,595 پرسش)
اميررضا شنبه ۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
سلام جناب دكتر خسته نباشيد
من پسري هستم 22 ساله كه تا به الان هيچ گونه و ارتباط جنسي نداشتم و مناطق الوده هم نرفتم
ولي چند وقت است كه دانه هاي ريز بر روي كف التم به وجود أمده اند
و من واقعا نگران هستم و به زگيل تناسلي شك كرده ام
ميشود شما منو راهنمايي كنيد
در ضمن من از تيغ براي زدن مو هاي زائد استفاده ميكنم كه البته تيغ شخصي و تميز است
با تشكر- سلام من هفده سالمه
امروز يه مشكل تو خودم ديدم كه دفعات قبل هم واسم پيش اومده بود اما فكر ميكردم كه مشكلي خاصي نيست
مشكل من اينه كه هروقت پيش يه دختري ميشينم ( رابطه فقط در حد صحبت و گاهي هم لمس كردن) به نعوذ ميرسم…تا اينجا مشكلي نيست و عاديه ولي بعدش كه دختره ميره و آلتم از حالت نعوذ در ميام بيضه هام و شكمم (زير ناف) شروع به درد كردن ميكنه و يه اشاره كوچيك هم كافيه كه بيضه هام تشديد بشه دردش و بايد بشينم يا دراز بكشم تا ساعتي تا خوب بشم…. از طرفي هم خجالت ميكشم ب خانوادم بگم ديگه به اينترنت پناه اوردم تا با شما اشنا شدم-ممنون ميشم جوابمو بدين - قسمت پایین آلت نازکتر از قسمت بالا بوده،و طول آلت نیز کوتاه است.آیا روشی برای اصلاح وجود دارد؟ آلت از پایین (هم در حالت ایستاده و هم در حالت خوابیده) به سمت راست میخوابد (انحنا ندارد).برای اصلاح این مورد هم راه حلی وجود دارد؟ بیضه ها در حالت نعوظ به سمت جلو کشیده می شود که آلت را کوتاه تر نشان میدهد و بیضه چپ بالاتر از بیضه راست قرار دارد.آیا این جلو آمدن طبیعی است؟
- سلام خسته نباشین جناب دکتر میخواستم بدونم خودارضایی باعث ناتوانی جنسی (میل به مقاربت) میشه یا نه ؟؟؟
من 22 ساله هستم وتقریبا از دوره راهنمایی تا دانشگاه به علت زندگی در شهر کوچیک معتاد به خودارضایی بودم و از وقتی برای دانشگاه شهر زندگیمو عوض کردم متوجه شدم که هم میل به همبستر شدن با کسی رو ندارم و هم مشکل نعوظ پیدا کردم (خودم فک کنم بخاطر اعتماد بنفس و ترس از نتونستن انجام درست نزدیکی هست! ولی با یکی از دوستام که مشورت گرفتم گفت ممکن علتش خودارضاییت باشه )2 3 بارم تا به حال میخواستم پیش یک متخصص برم که حالا به دلایلی نشده به هر حال منتظر پاسختون هستم…. - دکتر من از نامزد قبلیم زگیل تناسلی نوع 6 گرفتم البته بدون ارتباط کامل الان می خوام ازدپاج کنم با شخص دیگه ای ایا ایشون می تونن واکسن بزنند و اگر واکسن بزنند کاملا ایمن میشن ودیکه از من نمی گیرن ایشون مرد 32 ساله هستند .زدن واکسن براس فایده ای داره ؟
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

