اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر گلی جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام، یک سال پیش نامزد بنده دچار زگیل تناسلی از نوع 16 شدند و به دکتر پوست مراجعه کردند و با کرایو زائده ها از بین رفتند ، بنده باکره هستم و فقط رابطه دهانی و تماس پوست با پوست داشتیم. امسال دوباره زگیل تناسلیشون عود کرد و مجدد عمل کرایو رو انجام دادند. بنده به آزمایشگاه ویروس شناسی رفتم و دو آزمایش اچ پی وی انجام دادم یکی آزمایش اچ پی وی دهانی که از بزاق دهان نمونه گرفتند و یه آزمایش از ترشحات واژن چون باکره بودم تست پاپ اسمیر نمیتونستم بدم و زائده ای هم نداشتم . جواب هر دو آزمایش من منفی شد ولی من خیلی نگران هستم و نمیدونم باید چه کاری انجام بدم تا مطمئن باشم که دچار این ویروس پر خطر نشدم لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به اینکه تماس داشتم پس چرا جواب ها منفی هستش.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      منفی بودن نتیجه به معنی الزاما به دلیل عدم ابتلا نیستسیستم ایمنی بدن را تقویت کنید با: پرهیز از دخانیات پرهیز از استرس ورزش استراحت کافی مصرف موادی که سرشار آنتی اکسیدان و ویتامین هستند مثل چای سبز، سیر تازه (صورت حلقه حلقه شده و خورد صبح ناشتا مثل قرص برای پرهیز از بوی نامطبوع سیر)، لیمو ترش، میوه هایی که رنگدانه قرمز دارند و  دیگر سبزیجات و میوه جات تازه داروهایی که حاوی ویتامین و آنتی اکسیدان هستند مثل کپسول پاورفیت(حاوی AHCC از مشتقات قارچ ژاپنی شیتاکه که با تقویت سیستم دفاعی در پاکسازی ویروس کمک کننده هست) و زینک در نهایت بهتر بصورت دوره ای توسط پزشک معاینه و در صورت نیاز آزمایش دهید حتما واکسن بزنید اگر چه واکسن نقشی در درمان ندارد ولی از ابتلای مجدد در آینده پیشگیری می کند.

  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر آلت تناسلی من به ندرت سفت میشه بعدم زود از حالت سفتی در میاد میخواستم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من طول الا تم حدود 8سانت هست در حالت نعوذ میخواستم بدونم بعد از ازدواج مشکلی واسم پیش نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بعید میدونم ۸ سانت باشه 

  • تصویر کاربر س.ا جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام.من یادمه بارازم خون اومد و بعدمتوجه یه چیزشدم.الان بعدچندمدت دیدم یه دونه دیگه هم درومده درناحیه ی مقعد.من خیلی میترسم وازاسترس شب خوابم نمیبره.علتش فقط رابطه ی جنسیه؟اخه من مجردم.میشه من روازنگرانی خارج کنین؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خون از علائم زگیل غالبا نیست. شاید اصلا زگیل نباشه اگر دوست داشتی عکس واضح بفرست

  • تصویر کاربر ناصربختیاری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    باتوجه به اینکه کلیه راست خیلی کم کار است چون من دوسال پیش عمل باز سنکگ کلیه داشتم تنگی حالب رو حین عمل متوجه شد دکتر وبعد عمل کلیه راستم دچار کم کاری شدید در حد 1درصد شد الان این سونو گرافی که براتون ارسال کردم ایا دچار مشکل نکران کنندهای هست یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      کلیه چپ خوبه ولی راست تا حد زیادی از بین رفته

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید