به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

من واریکواسل دارم؟ – پرسش ۲۴۰۳۳

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲ بهمن ۹۵( ۸ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۳ واریکوسل
    سلام
    خسته نباشد باتشکر از شما وسایت شما که به سوالات جواب میدهید.
    یک مشکلی برای من پیش آمده است که بهتر است بایک متخصص صحبت کنم من۲۱سال دارم و قصد رفتن به خدمت سربازی را دارم و بعد از آن مقصد من آتشنشانی میباشد آتشنشانی یکی از بزرگترین آرزو های من است که با شغل آتشنشانی زندگی کنم(این موضوع را بیان کردم که به اهمیت این شغل برای من پی ببرید) .
    چند وقت پیش یکی از دوستان ما یکسال دوره بدنسازی رفت تا بتواند در تست های آمادگی جسمانی آتشنشانی قبول بشود ، که نفر اول در تست آمادگی جسمانی شد. ولی در تست بدنی رد شد و به او گفتند که بیضه هایش به صورت بالا و پایین است و واریکوسل دارد . خود او نمیدانست که این بیماری را دارد .
    (ببخشید که سرتون رو درد اوردم)
    حالا من هم احساس میکنم که بیضه هایم به صورت بالا و پایین است. حالا که این متن را مینویسم کلی خجالت میکشم چه برسد که به دکتر مراجعه کنم و این مسئله را بیان کنم که آیا من واریکوسل دارم؟
    ببخشید که سوال طولانی شد ولی ممنون میشم اگه جواب من رو بدید و من رو از این حالت خلاص کنید


    یا علی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲ بهمن ۹۵( ۸ سال پیش)
      سلام
      صرف بالا و پایین بودن بیضه ها دال بر وجود واریکوسل نمی شود لذا بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید