اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

رنگ قهوه ای منی – پرسش ۵۳۷۹۲

  • تصویر کاربر مقدم جمعه ۲۳ تیر ۹۶( ۸ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۴ مجاری ادرار
    سلام
    من یک جوان ۲۶ ساله هستم چند ماهی هست که دیر به دیر محتلم میشم و رنگ منی من قهوه ای رنگ هست و آبکی چند دفعه پیش ارولوژیست رفتم آزمایش اسپرم هم دادم که خشک کننده دادند ولی بازهم خوب نشد سونوگرافی هم رفتم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم از اون جایی که فردی با گرایش مذهبی هستم از رفتم پیش پزشک های مختلف و دادن آزمایش اسپرم خوداری میکنم لطفا راهنمایی ام کنید .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۷ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      سلام
      چند بار تا بحال رنگ منی تان قهوه ای شده است؟
      در طی چه مدت؟
      بیماری خاصی دارید؟
      داروی خاصی استفاده می کنید؟
      نتیجه آزمایش اسپرم را ارسال کنید
    2. تصویر کاربر مقدم شنبه ۱۷ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      یکساله
      دیربه دیر محتلم میشم
      واریکوسل خفیف در بیضه چپ دارم که آزمایش اسپرم برام تجویز شد
      استرس زیاد داشتم به خاطر درس یعنی استرسی هستم ولی نه همیشه
      بیماری ندارم
      دارو استفاده نمیکنم
      نتایج آزمایش اسپرم
      volume:5.8
      color:red
      viscosity:gelatinous
      ph:7.8
      liqufaction:30
      count per ml :147
      normal morphology:70
      normal sperme motility:20
      active motility:5
      low motility:15
      pathologic motility:10
      non motility:70
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      خون در منی تقریبا همیشه به دلیل التهاب پروستات و یا کیسه های منی ایجاد می شود و اگر چه نگران کننده است ولی معمولا طی چند هفته بصورت خودبخود برطرف می شود. خیلی از اوقات این حالت بعد از یک دوره ی طولانی نداشتن فعالیت جنسی و انزال رخ می دهد. در افرادی که اینحالت بیش از چند هفته بطول می انجامد توصیه می شود تا مورد ارزیابی ارولوژی قرار گیرند. مثل معاینه ی مقعدی پروستات، اندازه گیری PSA، سونوگرافی کیسه های منی، تست برای سل، و سیتولوژی ادرار.
      در آخر تاکید می کنم که این مشکل تقریبا همیشه بصورت خودبخود برطرف می شود و بندرت ممکن است با بیماری ارولوژی قابل توجهی همراه باشد.
    4. تصویر کاربر مقدم دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      از پاسخ شما متشکرم
      آقای دکتر من سونوگرافی رفتم و آزمایش اسپرم دادم که همکار ارولوژیست شما بعد از آزمایش یک دوره دو ماهه یک آنتی بیوتیک سیپروفلاکسیسین ۲۰۰ تجویز نمودن که تقریبا یک ماه پیش تموم شد ولی دوره های احتلام من همین طور طولانی یعنی بعضی وقت ها یک ماه یک بار و یا ۴۰ تا ۴۵ روز یکبار برام رخ میده .
      هیچ دردی ندارم اندازه یعنی با معاینه شخصی در حمام لمس بیضه ها هیچ دردی احساس نمیکنم .
      سنوگرافی که انجام دادم در جوابیه اندازه پروستات . بیضه ها و کلیه و مثانه و کیسه های منی طبیعی است .
      به نظر شما میتونه از استرس های گاه و بیگاه من باشه
      من وقتی استرس میگیرم مدام احساس رفتن به توالت دارم در صورتی که حجم مایعات مثانه من اصلا نیازی به توالت رفتن نداره .
      این حالت از سه چهار سال پیش به صورت ناگهانی سر یک امتحان دانشگاه برام پیش آمد
      به نظر شما باید چیکارکنم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      توصیه می کنم سیتولوژی ادرار ورسیستوسکپی و سونوی ترانس رکتال هم انجام دهید
    6. تصویر کاربر مقدم چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      سلام
      متشکرم از جواب های شما
      آقای دکتر من اهل شهرستان هستم و سرباز
      این آزمایشات و سونویی که شما پیشنهاد دادین آیا در شهرستان ها هم امکان انجامش هست یا باید به مراکز استان مراجعه کرد.
      در مورد توصیه هایی که فرمودین من کمی نگران شدم
      یک سوال دیگه هم دارم اینکه اگر موقع احتلام جلوی خروج منی رو با دست بگیری امکانش هست که این مشکل برات پیش بیاد .
      بازهم از راهنمایی های شما متشکرم
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      سلام
      در مورد اینکه شهرستان ها هم این امکانات هست یا خیر اطلاعی ندارم و بایستی بپرسید
      در مورد اینکه نگران شده اید بایستی بگویم به نظر من در سن شما بعیده مشکلی باشه و بررسی نیازی نیست مگر اینکه خودتان نگران باشید.
      یک سوال دیگه هم دارم اینکه اگر موقع احتلام جلوی خروج منی رو با دست بگیری امکانش هست که این مشکل برام پیش بیاد ؟……………بله احتمالش خیلی زیاده
    8. تصویر کاربر مقدم جمعه ۲۳ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      آقای دکتر از اینکه جواب سوالات من و دادید حسابی شرمنده شدم انشاالله که هم در کارو هم در زندگی تون موفق و عاقبت به خیر باشید .
      در مورد سوالی که برای جلوگیری از خروج منی با دست پرسیدم این مشکل من دقیقا از زمانی شروع شد که بعد از امتحانات پایان ترم بود و من تقریبا یک ماه و نیم بود محتلم نشده بودم به صورت ناخودآگاه در خواب جلوی خودمو گرفتم که این مشکل برام پیش آمد .
    9. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ تیر ۹۶( ۸ سال پیش)
      نگران نباشید بتدرج مشکل تان برطرف می شود.
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید