به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

مجاری ادرار – پرسش ۴۶۳۶۰

  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۲۷ مرداد ۹۶( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۲ مجاری ادرار
    با سلام .
    تقریبا از ده سال پیش وقتی به دستشویی میرفتم بعد از اتمام تصور میکردم قطره ای ادرار از من خارج شده و این باعث میشد که دوباره خود را بشورم و بلند شوم . به چندین دکتر مراجعه کردم که قرصهایی مثل اکسی بوتین ، فنازومکس ، اسنترا برای من تجویز کردند ولی هیچ بهبودی در وضع من ایجاد نشد با توجه به اینکه سونگرافی که انجام داده بودم نشان میداد ماهیچه مثانه حالت ارتجاعی کامل ندارد و ادرار کامل خارج نمیشود . دکتر اخری که مراجعه کردم بنام پرفسور سهرابی گفتند که این فکر و خیالی بیش نیست و شما مشکلی ندارید .
    حالا ده سال از ان زمان میگذرد و من بدتر و بدتر شده ام . بطوری که حمام رفتن من دو ساعت طول میکشد . دستشویی که میرم باید ده بار خودم رو بشورم ولی به محض بلند شدن یا پوشیدن لباس یا خشک کردن خودم ، اگر دستم به بدنم کشیده شود یا اگر پایم در دمپایی لیز بخورد یا لباسم روی بدنم کشیده شود یا حتی نفس عمیق بکشم احساس میکنم چند قطره ادرار از من خارج میشود و این میشود که باز باید خودم را طاهر کنم . هر بار که مینشینم مقداری ادرار میکنم اما باز در بلند شدن همان اتفاق برای من میافتد و این میشود که من برای هر بار دستشویی یا حمام رفتن باید ساعتها وقت تلف کنم و باز نمیتوانم به یقین برسم که ایا واقعا چنین اتفاقی افتاده یا خیر چون حتی اجازه خشک کردن هم به من نمیدهد و با همان تصور که ادرار از من خارج شده دستشویی را ترک کنم دیگر این حالت به سراغم نمیاید ولی تازمانی که میخوام پاک خارج شوم بارها و بارها این حالت به سراغم میاید . به خاطر خوردن قرصهای فنازومکس چون رنگ ادرار را تغییر میداد وقتی لباس زیر خود را چک میکنم بعضی وقتها با اینکه تصور میکنم ادرار خارج شده اما چیز رنگی نمیبینم اما ممکن است گاهی اوقات هم لکه ریز زرد رنگی مشاهده کنم که نمیدانم این اثر دارو میباشد یا واقعا ادرار است .
    از شما خواهش دارم با شرح حالی که از من شنیدید بفرمایید ایا من واقعا بیمار جسمی هستم یعنی مثانه شخصی میتواند اینقدر ضعیف شود که با وجود چندین بار خالی شدن حتی نتواند پنج دقیقه تا پوشیدن لباس صبر کند ؟ یا اینکه من به این موضوع وسواس شده ام و به بیماری وسواس مبتلا شده ام . حتی مجبور شده ام برای حل این موضوع تا مدت سال از نوار بهداشتی استفاده کنم اما این اواخر موقع پوشیدن نوار بهداشتی هم چنان استرس و اضطرابی به من دست میدهد که فرصت این کار را هم از من میگیرد و باز هم تصور را میکنم. در صورتی که تا سال گذشته من تا این حد اذیت نبودم یکبار خودم را میشستم نوار بهداشتی ام را میپوشیدم و خارج میشدم اما الان بیچاره شده ام . به صورتی که اینقدر فشار عصبی روی خود احساس میکنم که طی یکسال گذشته ۱۶ کیلو کاهش وزن داشته ام.
    خواهش میکنم مرا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۷ مرداد ۹۶( ۷ سال پیش)
      سلام
      با توضیحاتی که فرمودید علائم شما واضحا دال بر بیماری شدید وسواس می باشد و مشکل جسمی ندارید لذا بهتر است زیر نظر روانپزشک باشید
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید