به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای تعطیل و پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

تبخال تناسلی – پرسش ۱۷۹۸۹۰

  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۰۸ مشاوره
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر همسر من (اقا)تقریبا ۸ ماه درگیر تبخال تناسلی شده قرص آسیکلوویر ۴۰۰ روزی دو عدد می خورد از علائمش کم نشده که به درخواست دکترش از دز ۱۰۰۰ روزی یه عدد همراه با قرص پاور فیت استفاده کرد خیلی کمتر شد ولی از بین نمی ره چه قرص بخوره چه نخوره تبخال رو بدنش هست از کرم اسیکلوویر هم استفاده می کنن.ولی تا زمانی که آسیکلوویر ۴۰۰ استفاده می کنه علائمش خیلی کمتر می شه می خواستم راهنماییم کنید باید چی کار کنیم ؟تا چند ماه باید اسیکلوویر استفاده کنن؟آیا داروی دیگه ای هست که بخواهن استفاده کنن؟چرا قطع نمی شه طی تحقیقاتی که انجام دادم باید هراز گاهی تبخال رو بدنش عود کنه!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)

      سلام
      ممنون می شوم عکس واضح از تبخال ها بفرستید 

    2. تصویر کاربر سارا دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
      اسلام وقتتون بخیر این عکس تبخال یه چند وقتی هست به صورت پراکنده می زنه
    3. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
      سلام وقتتون بخیر من عکس فرستادم به دستتون رسید چون هیچ جوابی در ارتباط با عکس دریافت نکردم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)

      سلام این ضایعات مولوسکوم هستند. مولوسکوم که نام کاملش (مولوسکوم کنتاژیوزوم) می باشد یک بیماری پوستی ویروسی است و به شکل دانه‌های ریز نرم و محکم به رنگ‌های سفید یا صورتی و بصورت تکی یا گروهی ممکن است روی پوست ظاهر گردد.این بیماری در حالت معمول خود به خود طی چند هفته یا ۶ ماه تا یکسال ظاهر شده و ناپدید می‌شود هرچند ممکن است در برخی افراد به مدت بالای ۴ سال هم در پوست آن‌ها باقی بماند. این ویروس از طریق تماس مستقیم منتشر می شود ولی با تماس جنسی هم می‌تواند گسترش یابد و در افراد با سیستم های ایمنی در معرض خطر هم هم ممکن است رخ دهد. مولوسکوم‌ کنتاژیوزوم‌ می‌تواند از طریق خاراندن یا مالش یا اصلاح با تیغ و لیف زدن و حوله کشیدن بر روی ضایعات منتقل و یا در خود فرد منتشر شود. این بیماری پوستی بواسطه‌ لمس کردن و در تماس بودن با پوست آلوده منتقل می‌شود و قدرت سرایت یافتن آن بسیار بالاست بطوری‌که حتی اگر فرد سالم با حوله، لباس‌ها و حتی اسباب بازی‌های شخص مبتلا در ارتباط باشد، امکان ظاهر شدن دانه‌های مولوسکوم  بر بدن وی نیز وجود دارد. بهترین درمان لیزر می باشد ولی از طریق فریز ضایعه (کرایو تراپی) و یااستفاده از اسید سالیسیلیک هم نیز می توان درمان کرد.

    5. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)
      اقای دکتر خیلی ممنونم از شما امیدوارم با این راهکار درمان شن
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۹( ۴ سال پیش)

      انشاالله

جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید