به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

ارضاع خیلی سریع – پرسش ۳۹۱۶۱

  • تصویر کاربر یوسف دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۳ آلت تناسلی
    سلام وقت بخیر من ۲۳سال سن دارم خیلی زود ارضاع میشوم هنوز آلت سفت نشده ارضاع میشوم قرص تاخیری هم استفاده کردم هیچ تاثیری ندارد( Erecto -100) دو بار استفاده کردم هنوز هم ظرف ۴۰ثانیه ارضاع میشوم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( ۷ سال پیش)
      سلام
      ارکتو برای کنترل زودانزالی نیس بلکه برای بهبود کیفیت نعوظ و سفتی آلت است
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود.
      قرص داپوکستین ۲ ساعت قبل از رابطه هم گزینه ی مناسبی است.
      اسپری لیدوکائین ۱۰% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید