به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای تعطیل و پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.
نشتی وریدی به علت استفاده از فیناسترید ۲ – پرسش ۱۲۵۷۱۱
- نریمان پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۵۴ آلت تناسلیبه علت محدودیت در تعداد پاسخ (سایت به من اجازه درج پاسخ جدید را نداد)، در سوال قبلی مجبور به درج دوباره سوال شدم: من هرگز در مقامی نیستم که بخوام به شما مطلب جدیدی یاد بدم و اگر از نوشتههای من اینطور برداشت شده، پوزش میخواهم. اصرار من فقط بر این بود که صرفا به ادعای سازنده دارو بسنده نشود و باور کنید که من دچار توهم نشدهام. با توجه به اینکه مطالبی که یافت کردهام، به زبان آلمانی (و نه انگلیسی) میباشند، سعی میکنم که تا ۲۴ ساعت آینده بخشی از آنها را با ذکر منبع اینترنتی و هایلایت و ترجمه بخشهای مهم برای شما به صورت فایل برای شما بفرستم. البته در این مطالب به صورت مستقیم (و اسما) به مورد نشت وریدی اشاره نشده، بلکه همانطور که عرض کردم به اختلال در نعوظ و ناتوانی جنسی مردان (و افسردگی و عدم توان تمرکز) به طور دائم و یا درازمدت در مردانی که از این دارو استفاده کردهاند و بعد آن را قطع کردهاند، اشاره شده. آیا لازم است قبل ازآزمایش هورمنی، درخواست کنم که هورمنهای خاصی مورد آزمایش قرار بگیرند؟ اجازه دارم نتیجه آن آزمایش را برای شما بفرستم و از نظر شما نیز بهرهمند شوم؟
-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
هورمون های جنسی که مهم ترین ان تستوسترون و پرولاکتین هست
-
نریمان
سه شنبه ۹ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
با سلام مجدد. من امشب دو تا از مطالبی را که قبلا عرض کرده بودم ترجمه کردم و همراه منبع و متن اصلی برای شما می فرستم. البته مطالب فراوانی در اینترنت در این زمینه یافت می شوند، اما بنده به علت سرعت کم در امر ترجمه به دو مطلب بسنده کردم. خوشحال میشم اگر نظر تخصصی شما را در این زمینه بدونم.
به طور کل سوال من این است که آیا امید به بهبود مشکلی که بیش از ۷ سال است با آن دست و پنجه نرم میکنم هست یا خیر (چون اگر قرار بود اثرات جانبی از بین بروند، تا حالا از بین رفته بودند). اگر ایمیلی در اختیار من قرار بدید، می توانم تا چند روز آینده نتیجه آزمایش هورمنم را برای شما بفرستم.
با سپاس -
نریمان
سه شنبه ۹ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
ظاهرا فایل ها در سایت آپلود نمی شوند.
-
دکتر محمد جباری
سه شنبه ۹ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
ممنون از زحمتی که کشیدید ولی در هیچکدام از این مقالات این رابطه ی علت و معلولی و مکانیسم ماندگاری اثرات فیناستراید مشخص نشده لذا به نظر من بعنوان پزشک قابل استناد نیست البته این یه بحث علمی است و و من تعصبی روی این قضیه ندارم ولی قاعدتا بایستی مکانیسم ماندگاریش مشخص شود وگرنه شاید عوامل دیگری در بروز این مشکل دخیل باشند ولی به اشتباه به فیناسرتاید نسبت داده می شود.
از طریق همین سایت می توانید از طریق همین سایت می توانید نتیجه ی آزمایشات را ارسال کنید در ضمن dihydrotestosterone را نیز اندازه گیری کنید -
نریمان
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
با سلام مجدد. من دامنه جستجوهای خود را برای علت و درمان مشکل خود جستو دادم و به مفهوم پست فیناستیراید سیندروم که فکر کنم ترجمه فارسی آن سندرم پس از فیناستراید باشد این مفهوم برای اثرات فیناستیراید بر روی بیمارانی که بعداز قطع این دارو دچار آن شده اند استفاده میشود. با توجه به اینکه این سندروم فقط چند سال است که شناخته شده، علم پزشکی هنوز جواب قطعی برای دلیل ماندگاری جوانب جانبی آن ندارد اما نظریه هایی وجود دارد که من سعی می کنم مقدار کوتاهی از آن را ترجمه کنم (البته با توجه به اینکه اصطلاحات پزشکی زیادی به کار رفته، برای من کار سختی است):
از آنجایی که بیماران مبتلا به این مریضی اندازه هورمون تستوسترون آنها عادی و یا بیشتر از میانگین است و مقدار استروژن آنها عادی و یا کمتر از میانگین می باشد، اما هیپوگنادیسم در آنها دیده می شود، باعث می شود حدس زده شود که این بیماران به عدم حساسیت به آندروژن مبتلا شده اند. دلیل این وضعیت اینگونه می تواند باشد که کاهش هورمون دی اچ دی به ۳۲ تا ۹۴ درصد کمتر از حد عادی، در زمان استفاده از این دارو باعث می شود که حساسیت بیش از حد به گیرنده آندروژن اتفاق بی افتد. بعداز قطع این دارو مقدار دی اچ دی دوباره به حد عادی برمی گردد. این افزایش سریع هورمون دی اچ دی در عرض چند روز و همچنین حساسیت همزمان و بیش از حد به گیرنده آندروژن باعث می شود که تولید پروتئین بیش از اندازه سیگنال گیرنده آندروژن به وجود بیاید. این اتفاقا باعث به ودجود آمدن یک مکانیسم خود تنظیمی می شوند که تولید پروتئین سیگنال گیرنده آندروژن قطع می شود. از آنجایی که این قطع تولید دائمی است تغییر اپی ژنتیک احتمال میرود.
منبع:
https://de.wikipedia.org/wiki/Post-Finasteride_Syndrome
تا امروز هیچ راهی برای درمان این بیماری یاقت نشده است. و من در فورومهای اینترنتی با پست افرادی برخود می کنم که بین ۱ تا ۱۴ سال است که از این بیماری رنج می برند.
با جستوجوی این کلمه در اینترنت می تواند مطالب زیادی یافت کنید: post finasterid syndrom -
دکتر محمد جباری
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
سلام مجدد
ممنون از مطالبی که ارسال کردید نمی دونم چی بگم
-
دکتر محمد جباری
دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( ۶ سال پیش)
جهت بهبود کیفیت پاسخگویی لطفا امتیاز دهید
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید