به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
به اطلاع می رسانیم که سیستم پرسش و پاسخ در روزهای تعطیل و پنجشنبه و جمعه غیرفعال است. لطفا برای ثبت سوال، روزهای شنبه تا چهارشنبه اقدام فرمایید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.
بیماری پیرونی عدم نعوظ کامل – پرسش ۹۲۱۹۷
- حمیدرضا سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۹ مجاری ادرارH r G:
با سلام مدت ۱سال است دچار ضایعه پیرونی و شل بودن الت هستم. نعوظ کامل نداشته و یا بعد از نعوظ در عصر یک هیجان به سرعت نعوظ کاهش و الت نیمه نعوظ می شود. گاهی صبح زود التم نعوظ کامل است. واز وقتی موضوع در اینترنت پیگیری نموده ام مشکلم بدتر شده است. ایا می توانم مشکل موجود را برطرف کنم .چون مجردم و هنوز ازدواج نکردم و سنم حدود ۴۰سال اسنت.-
دکتر محمد جباری
سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( ۶ سال پیش)
سلام
کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
ضمن اینکه با توضیحاتی که فرمودید بویژه اینکه در اثر هیجان نعوظ تان کاهش می یابد و با خواندن مطالب در اینترنت مشل تان را بدتر کرده است و نیز داشتن نعوظ صبحگاهی در برخی از موارد به نظر می رسد مشکل تان بیشتر ریشه ی روانی داشته باشد و توصیه می کنم ماشوره ی روانشناسی نیز داشته باشدی.
برای درمان پیرونی و پیشگیری از پیشرفت آن توصیه می کنم از پوتابا روزی ۳ گرم و نیز ویتامین E روزی ۸۰۰ واحد برای دوره ی ۶ ماهه استفاده کنید
-
دکتر محمد جباری
سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( ۶ سال پیش)
جهت بهبود کیفیت پاسخگویی لطفا امتیاز دهید
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید