به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
Sonata پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۰۰ مشاهده پرسش
سلام . دکتر من بعد از خود ارضایی سمت راست التم دچار التهاب و به قول گفتنی مثل اینکه سوخته پوستش رفته و التهاب داره. جهت بهبود به نظرتون چه کرمی استفاده کنم.سوزش و خارش هم نداره. فقط التهاب زیاد داره پوستش رفته و آبکی شده. کرم الفا به درد میخوره؟-
دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
زینک اکساید بزنید
-
- سلام و وقت بخیر
بنده آقای ۲۰ساله هستم متاسفانه بی میل به سکس شده ام و آلت تناسلی آنجور که باید و شاید خوب عمل نمیکند الت تناسلی من سرد شده
امید وارم راه حلی برای و درمان برای من پیدا شود خیلی ممنون-
دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
-
- اقای ۲۶ ساله ک شریک جنسیم بیماری زگیل تناسلی را داشته و الان ۶یا ۷ ماهی میشد ک دیگ خبری از بیماری نبود الان روی الت من زگیل در اومده به شکل عروق خونی و قسمتی از التم باد کرده همچنین ازمایش داده ام هپاتیت ب نیز دارم بیماری من درمان دارد؟
-
دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
اگر شکل عروق خونی هست احتمالا زگیل نیست بهتره معاینه شوید
-
- با سلام و احترام
خیلی وقته درد خفیف در نیمه وسط آلت تناسلیم وجود داره و البته بعضی اوقات به بغلها و یا نزدیک مقعد کشیده میشه بیشتر به قسمت راست
البته ادرار کردنم روان و راحت نیست و معمولا اولش مقداری بسختی میاد اما کم کم بهتر میشه
دو روزه بخاطر عفونت رحم همسرم دکتر قرص لووفلوکساسین رو بصورت ۲۴ ساعت یکعدد مصرف میکنم و جدیدا مترونیداوزول هم بهش اضاف کنید .
لطفا راهنمایی فرمایید.-
دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
این ها معمولا نشانه التهاب وعفونت پروستات هست و بهتره برای بررسی ودرمان به اورولوژیست مراجعه کنید
-
- سلام.
از دوران خردسالی علاوه بر سوراخ اصلی نوک آلت، یک سوراخ کوچک دیگری نیز در قسمت تحتانی آن به فاصله ی شاید یک سانتی متر وجود دارد که مایع منی و ادرار از آن هم خارج می شود، بخصوص مایع منی. موقع ادرار وقتی جلوی سوراخ اضافی را میگیرم از همان سوراخ نوک آلت ادرار خارج می شود. لطفا بفرمایید چه بکنم.
بخصوص که موقع انزال منی فقط از این سوراخ خارج می شود و خب آن جهش لازم را ندارد. خیلی نگران این موضوع هستم.
ممنون از کمکتون.-
دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
باید معاینه و سیستوسکپی شوید و اگرنیاز بود ترمیم شود
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید