اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۲۱ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    خیلی وقته درد خفیف در نیمه وسط آلت تناسلیم وجود داره و البته بعضی اوقات به بغلها و یا نزدیک مقعد کشیده میشه بیشتر به قسمت راست

    البته ادرار کردنم روان و راحت نیست و معمولا اولش مقداری بسختی میاد اما کم کم بهتر میشه

    دو روزه بخاطر عفونت رحم همسرم دکتر قرص لووفلوکساسین رو بصورت ۲۴ ساعت یکعدد مصرف میکنم و جدیدا مترونیداوزول هم بهش اضاف کنید .
    لطفا راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      این ها معمولا نشانه التهاب و‌عفونت پروستات هست و بهتره برای بررسی و‌درمان به اورولوژیست مراجعه کنید

  • تصویر کاربر محسن جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۸ مشاهده پرسش
    سلام.
    از دوران خردسالی علاوه بر سوراخ اصلی نوک آلت، یک سوراخ کوچک دیگری نیز در قسمت تحتانی آن به فاصله ی شاید یک سانتی متر وجود دارد که مایع منی و ادرار از آن هم خارج می شود، بخصوص مایع منی. موقع ادرار وقتی جلوی سوراخ اضافی را میگیرم از همان سوراخ نوک آلت ادرار خارج می شود. لطفا بفرمایید چه بکنم.
    بخصوص که موقع انزال منی فقط از این سوراخ خارج می شود و خب آن جهش لازم را ندارد. خیلی نگران این موضوع هستم.
    ممنون از کمکتون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      باید معاینه و سیستوسکپی شوید و اگرنیاز بود ترمیم شود

  • تصویر کاربر محسن جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۵ مشاهده پرسش
    با سلام از بچگی علاوه بر سوراخ اصلی خروج ادرار در سر آلت، یه سوراخ کوچک اضافی پایین تر از آن نیز قرار دارد که مایع منی فقط از این سوراخ خارج می شود و موقع ادرار از هر دو. اسم این حالت رو بفرمایید و لطفا بگین که آیا باید عمل شود یا خیر. سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      همان هایپوسپادیاس هست البته احتمال دارد دوپلیکاسیون یورترا باشد

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      همان هایپوسپادیاس هست البته احتمال دارد دوپلیکاسیون یورترا باشد میازی به عمل نداد

    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر mehdi جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۸۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر …
    من ۲۱سالمه و دچار کجی آلت تناسلی به سمت پایین هستم (مادرزادی اینطور بودم) و مقدار کجی هم اندازه خمیدگی موز هست(کمتر ولی)…میشه لطفا راهنماییم کنین لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      درمان فقط جراحی است ولی در موارد خفیف نیاز به جراحی نیست

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۸۷ مشاهده پرسش
    سلام زو د انزلی دارم در هنگام نعوذ شدن درست کار نمیکند مثل لاستیک ماشین که پنجره هر چه باد میکنی زو دخالی میکنه در هنگام ور ود وا زن ارضا میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید