اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید از شما سوال پرسیدم که التم یک طرفه خم میشه و نغوظ نمشه خوب محکم نیس خیلی شل است گفتی باید سونوگرافی رنگی بده من با اجازتون تبریز هستم رفتم پیش دکتر امیر علی جواهری بهش گفتم یه نخسه داد یه بسته قرص ویزارسین داد و چند بسته هم قرص تقویت کننده میل جنسی داد به اسم پاور گل میگه پنچر شده اخه میگم من الان چیکار کنم باید دکتر بنویسه برم سونوگرافی رنگی و هم اصلا اونا فرق نمکنه قرص ها استفاده کردم خیلی شل است خیلی کم نعوظ میشه یکم هم حالت خم به طرف چپ داره توروخدا قرصی نیس که محکم کنه سفت باشه اصلا نعوظ هم کنه خیلی نرم است توروخدا کمک کن؟ یا تبریز اشنا داری بگو برم پیش اون دکتر توروخدا جواب بده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      از ویزارسین قوی تر نیست
  • تصویر کاربر اريا جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    اقاي دكتر يه ٣ ،٤ ماهي است كه از بين نرفته با توجه به اينكه تا الان هيچ رابطه اين نداشتم و هيچكونه خارش يا … همراه نداره اين چه بيماريه پوستيه ؟ (باتوجه به عكس)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوست و مخاط است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست، مخاط، مو و یا ناخن خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. قابل ذکر است که این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی و گاهی استرویید خوراکی استفاده می‌شود، و برای درمان خارش می توان از آنتی هیستامین ها استفاده کرد.
  • تصویر کاربر سعيد پنجشنبه ۲۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    سلام
    استفاده منظم از وكيوم آلت موجب بزرگ شدن آلت تناسلي ميشود؟(روزي ١5 دقيقه)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      چندان محسوس نیست
  • تصویر کاربر طاها جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    سلام پسرم7ساله است دیروزآلتش خارش داشت صبح که بیدارشدخیلی وحشتناک ورم کرده بودمخصوصأسرش ورم زیادداشت وقرمزشده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده 21سالمه و به تازگی خودم متوجه شدم که حدود التم پرده داره و حدود یک سوم التم را گرفته ایا نیاز به معاینه و عمل دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      خیر نیازی نیست
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید