به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۳ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۰۷ مشاهده پرسش
    ایا اندازه الت تناسلی را می شود بزرگتر کرد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده ۹ سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ ۸ سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      ۱. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      ۲. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      ۳. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود ۲ سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۶ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۹۵ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    ۳ تا سوال خدمتتون داشتم.
    ۱.من ۲۳ سالمه.اندازه الت تناسلیم ۳ سال پیش قبل نعوظ ۴-۵ سانت و هنگام نعوظ ۲۳سانت بود اما الان حداکثرقبل نعوظ ۴-۵ سانت و هنگام نعوظ ۱۶-۱۷ سانت میشه و به نعوظ کامل نمیرسه التم حالت خمیری داره سفت نیست.که به این علت در هنگام دخول چون التم نرمه نمیتونم و التم از وسط خم میشه؟
    ۲.در حین برقراری عمل دخول سایز التم کاهش میابه و خیلی نرم میشه.در حدی که به اندازه قبل نعوظ میرسه.؟(این اتفاق زمانی بیشتر تکرار میشه که به پشت دراز میکشم)
    ۳.اخیران در شروع عمل نعوظ نیمه پایینی التم سفت و متورم میشه ولی نیمه ی بالایی نه که با فشار دادن قسمت پایینی التم یه دست میشه ولی همون مشکل اول که التم سفت نمیشه هرکار میکنم از بین نمیره؟

    (از هیچ قرصی هم استفاده نکردم)(بیماری خاصی هم ندارم)
    پیشاپیش متشکرم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      الان سوالش کجاش بود؟
    2. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام دکتر

      من دیگه نمیتونم رابطه داشته باشم.
      تمامی این مشکلاتی که گفتم جلویه رابطه داشتن منو میگیرن از خیر مورد اول گذشتم مورد ۲.۳ خیلی منو اذیت میکنه باید چیکار کنم الان همینکه التم نعوظ از دست میده رو چیکار کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۶ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      می توانید قرص تادلافیل ۱۰ میلی ۵ ساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید البته اگر بیماری قلبی ندارد.
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۷۸ مشاهده پرسش
    با سلام من ۲۳ سالم هستش و این بیماری رو دارم اما بیشتر از کوچکی آلت در حالت طبیعی رنج می برم طوری که گاهی اوقات به ۲ تا ۳ سانتی متر هم میرسه این اندازه و در حالت نعوظ بین ۱۲ تا ۱۳ سانتی متر هستش
    سوالم اینجاست که این کوچکی با این بیماری ارتباط داره؟؟ آیا لازمه به پزشک مراجعه کنم یا خیر و اینکه در این سن درمانی داره این بیماری؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      درصدی از افرادی که هیپوسپادیاس دارند سایز آلت بالایی ندارند. ولی ۱۳ سانت طبیعی است. در حال حاضر اقدامی برای افزایش سایز نمی توان کرد.
    2. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سپاس فراوان از پاسختون
      اما هنوز این سوال برام هست که تو این سن این اختلال درمانی داره؟؟
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۵۸ مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر عکس الت تناسلیم را فرستادم و گفتید که نیاز به عمل جراحی دارد،اقای دکتر من ساکن شهرستان گنبد کاووس هستم، این مشکل هم مشکلیست که من نمیتوانم به کسی بگویم، الان هم یمقدار استرس گرفتم
    اقای دکتر یمقدار کمکم میکنید یعنی مشاوره ای چیزی… عملش چطوریه?اگر عمل کنی همه میفهمن یعنی تابلو میشه?
    در مورد عمل و عوارض و هزینه ی عمل یمقدار توضیح میدید?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بهتره حضوری به یکی از ارولوژیست های نزدیک شهرتان مراجعه کنید. هزینه با بیمه پرداخت می شود
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۳ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۱۵ مشاهده پرسش
    با سلام جناب اقای دکتر
    ضمن تشکر فراوان که وقت خود را صرف پاسخ دهی به سوالات می نمایید
    مشکلی که برای من پیش امده در ابتدا با پوست پوست شد ن و خارش الت و بیشتر در قسمت بالای الت بود که با مراجعه به دکتر پوست و استفاده از پماد حل شد اما دوباره این مشکل با ایجاد لکه های سفید رنگ شبیه به چرکی شده همراه با خارش می باشد شاید یکی از دلایل استفاده از کاندوم تاخیری باشد اقای دکتر ایا باید به جنابعالی مراجعه نمایم یا دکتر پوست ؟ و دلیل این موضوع چیست . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      احتمالا حسایست پوستی و اگزما است. فرقی ندارد. هم به من و هم به متخصص پوست می توانید مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید