به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۶۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر زود انزالی دارم وبعد از ارزاع شدم توانای جنسی ندارم الت جنسی شق نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر saaid سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۸ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر جباری
    اینجانب سه سال پیش از ارتفاع سیزده متری سقوط کردم و مهره ال یک کمرم شکست و پین تعبیه کردم و از لحاظ هم بستری مشکل پیدا کردم.قبل از همبستر شدن آلت تناسلیم بزرگه موقع همبستر شدن کوچک میشود میخواستم بگم راه درمانش چیه.
    خیلی ممنون از شما جناب دکتر جباری
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۶۵ مشاهده پرسش
    سلتم و درود. خسته نباشید
    ۲۸ سال سن دارم
    در نزدیک ختنه گاه که متصل به سر الت است. یک جوش سفید شکل که در داخل پوست است و کاملا با دست مثل یک عدس لمس میشود و حتی تکان میخورد و تقریبا کمی صفت هست مشاهده کردم. ختنه من به خوبی صورت نگرفته و چند حفره هم میبینم. ولی خب بخاطر اینکه مشکلی برایم نداشت هرگز پیگیری نکردم. گاهی در زیر این سوراخ های ریز جوشهای کوچکی جمع میشد که به راحتی خارج میشد. اما این یکی شبیه آنها نیست و یا اگرم هست خیلی بزرگتر است و ترسیدم و برای همین مزاحم شدم. خواستم بدونم باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۷ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
      تصویر
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۸ مشاهده پرسش
    Alireza:
    باسلام پسری هستم ۳۳ساله آلت تناسلی بنده بطور کامل نعوظ نمیکند و وقتی هم ک نعوظ میکند سریعا شل میشود .چند سال پیش همیشه موقع بیدار شدن از خواب نعوظ میشد ولی الان نمیشود.طول آلت تناسلی من در حالت نعوظ۱۲سانت می باشد.حس شهوتم هم کم شده .هیچگونه بیماری از قبیل قند یا چربی و…ندارم.استرس هم ندارم.
    لطفا راهنمایی کنیین چه دارویی می تونم استفاده کنم.باتشکر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۸۹ مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوبی من کلاهک آلتم از آلتم بزرگتره یعنی یکم گلفتر هستش موقع که شق میشه سرش باد می‌کنه دکتر راهی واسه درمان هست یا باید عمل بشه ممنون میشم اگه جواب بدی.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید