به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
عباس چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
سلام عرض ادب
مولوسکوم کنتاژیوم داشتم که با کرایو رفع شد باز هم استرس دارم تا یه جوش میبینم وسواس فکری میبینم به چند متخصص هم مراجعه کردم گفتن چیزی نیست و رعایت کن و ازدواج کن نترس.واقعا رو مخمه.شریک جنسی نگیره یه وقت ازدواج میتونم بکنم؟سیستم ایمنی دارم با شربت ایمونس بالا میبرم.ایا برگشت داره؟کمی توضیح تفاوت با زگیل تناسلی بفرمایین ممنون میشم.-
دکتر محمد جباری
چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
ویروسش کاملا با زگیل متفاوته و خودبخود ظرف 6 تا 12 ماه و بعضا 18 ماه برطرف و از بدن پاک میشه و خطری ایجاد نمی کنه
-
- با عرض سلام و خسته نباشید الت تناسلی من شدیدا پوست شده است و در هنگام نعوذ سوزش شدید در محل پوست شده دارد درمان چیست. باتشکر
-
دکتر محمد جباری
چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
-
- سلام عذر خواهی میکنم از دیشب تاحالا یک قسمتی از نوک التم متورم شده و درد دارم (شبیه تاول) باید چکار کنم؟؟
-
دکتر محمد جباری
چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
-
- سلام جناب دكتر. پسر من 17 سالشه. از حدود 4 سال پيش علائم بلوغش ظاهر شده. اكنون اندازه آلتش در حالت نعوظ حدود 10 سانتيمتره. آيا روشي براي افزايش سايز آلتش وجود داره؟ متشكرم.
-
دکتر محمد جباری
چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام
نه ماسفانه راهی نیست
-
- سلام خسته نباشی. خدمت شما عرض کنم. آلت تناسلی من کيفیتی که باید داشته باشدیا سیخ نشدن آلت ونگهداشتن آن برای رابطه جنسی مشکل هست
-
دکتر محمد جباری
چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

