به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر سیاوش جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۱ مشاهده پرسش
    سلام.تقریبا ۶ماهی است میل به نزدیکی با همسرم کم شده و هیچ مشکل جسمی ندارم.ولی در هنگام دخول کمتر از یک دقیقه آلت تناسلیم شاید میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر مسی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۹ مشاهده پرسش
    با سلام بنده دارای ۳۰ سال سن هستم از کوچکی مشکل هیپوگونادیسم اولیه و با تزریق خیلی امپول تستستورن متاسفانه مشکل حل نشد و افزایش سایز آلت نداشتم.
    همچنین جابجایی سوراخ خروج ادرار از نوع خفیف دارم.میخواستم ببینم میشه عمل کاهش چربیهای اطراف آلت و جابجایی سوراخ ادرار رو همزمان باهم انجام داد. و حدودا هزینش چقدر میشه و اینکه میشه از روش دیگه استفاده کرد که قطر و درازای آلت بیشتر بشه؟؟
    در حالت نعوظ حدود ۸تا ۹ سانت میشه
    1. تصویر کاربر مسی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      لطفا جواب سوالو بدید
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر میلان جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۸۷ مشاهده پرسش
    پنهان بودن الت تناسلی و داخل بودن الت تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر M جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۹ مشاهده پرسش
    سلام. روی آلت تناسلیم چند ماهی لکه بوجود اومده که گاهی قرمز و گاهی حالت سفید یا بنفشه. دردی نداره ولی لکه ها روز به روز بیشتر میشه. خواهش میکنم راه درمانشو بگین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر جعفر جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۵ مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من ۱۳ساله دیابت دارم و الان پنج ساله محفوظ ندارم جدیدا دستگاه وکیوم گرفتم استفاده کردم یک کوچولو سفت میشه ولی هنوزم اذیتم دوست دارم خوب حرکت کنه بیشتر بخاطر همین جریان از خانمم جدا شدم میخواستم ببینم شما پیشنهاد میکنید من این پروتز را بزارم یا نه حدود هزینه ی جراحی چقدر میشه ممنونم ببخشید وقت تون را گرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید