به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر حوت شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۹ مشاهده پرسش
    من کشاله ران زیر بیضه سمت راست درد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر Hamid شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۳ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید دکتر من الان ۲۸سالمه واندازه التم ۱۳سانته ولی به هنگام رابطه شل میشه علت چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر Mina شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۶۳ مشاهده پرسش
    سلام ایا دونه ها در تصویر زگیلند یا عفونت
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام این زائده ها وستیبولار پاپیلوماتوز هستند و بی خطر بوده و بخشی از بافت طبیعی بدن هستند. ارتباطی به زگیل نداشته و در خانم های جوان بیشتر دیده می شود. نیازی به درمان ندارد ولی اگر کسی به منظور زیبایی بخواهد می شود با لیزر CO2 آن ها را برطرف کرد.

  • تصویر کاربر solia شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۰۷ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من قبلا یبار عکس ازمایش hpv براتون فرستادم منفی بوده. ولی یه ضائعه کوچیک روی لابیا داشتم که با کرم الدپرا رفع شد. توی تیر ماه ازمایش داده بودم و کرم استفاده کردم. الان دوباره روی بدنم چندتا ضایعه میبینم گوشتیه رنگ پوستمه نمیدونم زگیل هست یا نه خیلی نگرانم. متاسفانه من با تیغ شیو کردم احساس میکنم برای این پخش شده. میشه راهنماییم کنید تو خونه چجوری درمانش کنم. پ اینکه دقیقا لبه لابیا اول اول ورودی دهانه هر بار که مقاربت میکنم یچیزی مثل پارگی ایجاد میشه خارش و سوزش داره علتش چیه ربطی به همون زگیل داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      یه زائده مشکوک دارید با همان کرم آلدرا میشه از بین برد
       اینکه دقیقا لبه لابیا اول اول ورودی دهانه هر بار که مقاربت میکنم یچیزی مثل پارگی ایجاد میشه خارش و سوزش داره علتش چیه ربطی به همون زگیل داره؟؟؟………………خیر این بدلیل فشار حین مقاربت هست و طبیعی است

  • تصویر کاربر ابولفظل شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۰ مشاهده پرسش
    سلام من چند روزه با دوسدخترم میرم بیرون و التم بلند میشه مدته زیادی اینطوری میمونه تا بره وقتی میره بیضه هام درد میگیره و کمرمم درد میگیره میتونید راه نماییم کنید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      اینحالت طبیعیه و فقط با انزال هست که درد آرام می شود

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید