به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
مهتاب چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۹۷ مشاهده پرسش
سلام
اگر در بیشتر مواقع ادرار خونی داشته باشیم و ادرار بوی بدی داشته باشد به چه معناست
البته در دختران
با تشکر-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
بیشتر به دلیل عفونت هست بویژه اگر با درد یا سوزش همراه باشد.
-
- سلام من ۱۶ سالمه
الت تناسلیم در حالت خوابیده ۸cm هست
و درحالت شق ۱۳/۵ هست آیا طبیعیه؟؟-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
بله طبیعیه
-
- سلام
من زودانزال هستم ایادرمانی هست براش ودربارداری موثراست زودالزالی
متشکر-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- سردی که می کنم دستشویی میرم سر الت تناسلیم به شدت می سوزه و درد می کنه سونوگرافی کلیه و مثانه انجام دادم مشکلی نداشتم
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
معمولا علت التهاب مجرا یا پروستات هست و گاهی هم منشا عصبی دارد بهتره در فرصتی مناسب برای ارزیابی دقیق تر به ارولوژیست مراجعه کنید
-
- سلام الت همسرم پوست پوست شده و خیلی خشک سوزش و درد نداره ولی خشکیش در حدیه که داره زیاد میشه و پوست پوست میشه علتش چیه ؟ خطرناکه ؟
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید