به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
Kati جمعه ۱ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۳۸ مشاهده پرسش
سلام اقای دکتر توی ناحیه زرد زگیل تناسلی هست یا خیر ؟-
دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
خیر زگیل نیست
-
- باسلام پسری ده ساله دارم حدودا چهاروزاست که بیضه هاش دردخفیفی داره وگااهی اطراف شکم ونافش تیر میکشه وسرگیجه هم توی این چهارروز به ندرت داشته هیچ متخصصی درشرایط کنوتی نیست وازترس کرونا بیمارستان هم نمیتونم ببرمش لطکف میکنید بگید
-
دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
متاسفانه بدون معاینه و درصورت نیاز سونوگرافی نمیشه نظری داشت. فقط می تونم توصیه کرد اگر شدت یافت حتما تحت هر شرایطی نیاز به مراجعه به پزشک هست.
-
- سلام وقت بخیر
میخواستم ببینم این زائده هایی که تو عکس هست زگیل هستند مممنونم-
دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام
به احتمال زیاد این ضایعات مولوسکوم هستند. مولوسکوم که نام کاملش (مولوسکوم کنتاژیوزوم) می باشد یک بیماری پوستی ویروسی است و به شکل دانههای ریز نرم و محکم به رنگهای سفید یا صورتی و بصورت تکی یا گروهی ممکن است روی پوست ظاهر گردد.این بیماری در حالت معمول خود به خود طی چند هفته یا ۶ ماه تا یکسال ظاهر شده و ناپدید میشود هرچند ممکن است در برخی افراد به مدت بالای ۴ سال هم در پوست آنها باقی بماند. این ویروس از طریق تماس مستقیم منتشر می شود ولی با تماس جنسی هم میتواند گسترش یابد و در افراد با سیستم های ایمنی در معرض خطر هم هم ممکن است رخ دهد. مولوسکوم کنتاژیوزوم میتواند از طریق خاراندن یا مالش یا اصلاح با تیغ و لیف زدن و حوله کشیدن بر روی ضایعات منتقل و یا در خود فرد منتشر شود. این بیماری پوستی بواسطه لمس کردن و در تماس بودن با پوست آلوده منتقل میشود و قدرت سرایت یافتن آن بسیار بالاست بطوریکه حتی اگر فرد سالم با حوله، لباسها و حتی اسباب بازیهای شخص مبتلا در ارتباط باشد، امکان ظاهر شدن دانههای مولوسکوم بر بدن وی نیز وجود دارد. بهترین درمان لیزر می باشد ولی از طریق فریز ضایعه (کرایو تراپی) و یا اسکراپ و یا بریدن ضایعه توسط پزشک و یا تجویز کرم و یا پماد های مخصوص توسط پزشک نیز می توان درمان کرد.
-
- کمرم خیلی شوله باید چکار کنم
-
دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- سلام اقای دکتر اینا چی هستن؟زگیله؟
-
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
خیر زگیل نیست -
بارلن چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
ممنون،پس چیه اینا ؟نگرانم…چیکارش کنم بره این روزام تو این شرایط نمیتونم برم دکتر -
دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
این ها بیماری نیستند که نیاز به درمانی داشته باشند نگران نباشند. - نمایش سایر ۲ پاسخ
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید