اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۴۷ مشاهده پرسش
    با سلام.میخواستم بپرسم اگه یه نفر فقط یک بار رابطه مقعدی داشته باشه و از اون زمان مثلا ۸ یا ۱۰ سال گذشته باشه،آیا توی معاینات استخدامی یا پزشکی قانونی مشخص میشه یا نه؟ضمنا معاینه مقعد در تمام استخدامی های نظامی انجام میشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر ایرج پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۳۸ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۹۸/۸/۱۷ با همجنس رابطه داشتم روز بعد با تحریک داخل آلت تناسلی و درد زیر شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم بعداز آزمایش ادرار و دیدن باکتری (۷)سفتریاکسون و افلوکیم تجویز کرد استفاده کردم دوسه روز بعد دیدم خوب نشدم دوباره مراجعه کردم دوتادیگه سفتریاکسون داد زدم بعدسه روز خوب نشدم دوباره ی سفتریاکسون زدم سونوگرافی کلیه و پروستات هم شدم طبیعی بود باز هم خوب نشدم ی دکتر عمومی دیگه مراجعه کردم با توضیحات بالا ۳۰ قرص ویسول تجویز کرد روزی یکی بعد صبحانه میخورم بهتر شدم ولی باز هم درداخل آلت میبینم خیسه ولی خروج ترشح نداشتم و ندارم کلآ به هم ریختم نه خواب دارم نه خوراک نه اعصاب زندگیم مختل شده شما رو به خدا کمکم کنید متاهل و ۵۰ ساله دارم دیوانه میشم شهرستانم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۳۵ مشاهده پرسش
    ایا دارو و راه موثری برای درمان زودانزالی وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر آرمان چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۲۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر بنده حدود ۴۹ سال سن دارد ایشان نعوظ کامل ندارد و بعداز مراجعه بسیار به دکتر ها گفتند که نارسایی شریانی دارند.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۱۱ مشاهده پرسش
    سلام
    با شخصی ک تبخال روی لبش بوده رابطه اورال داشتم الان دوسه روزه روی واژنم و داخل دهنم جوش زده فک‌ میکنم تبخال گرفتم دکتر رفتم پماد اسکیلوویر بهم داد و گف هم روی دهن و هم روی ناحیه تناسلی بمال. این درمان کافیه یا اینکه ب متخصص زنان مراجعه کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( ۶ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید