به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
Marmm پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۳۲ مشاهده پرسش
سلام اقای دکتر جباری عزیز .اولا خیلی سپاس از اینکه همیشه راهنما و پاسخگوی سوالات بنده و دوستان بودید.اقای دکتر بنده دو طرف کناره ی زبانم قسمت انتهاییش برجستگی های خیلی کوچیکی دارم البته انگار یه جور التهابه .مدت زیادی هست که متوجه وجودشون شدم .خواستم بدونم نشونه ای از اچ ای وی یا اچ پی وی نیست؟سپاس- سلام اقای دکتر بنده یک ماه و ده روز پیش و تقریبا اواخر برج ۳ تاول هایی روی آلتم بوجود آمد و پس از مراجعه به دکتر هرپس تشخیص داده شد و طبق دستور پزشک ۴۰ عدد قرص آسیکلوویر ۴۰۰ را هر ۸ ساعت ۲عدد خوردم و خوب شدم .
بعد از گذشت ۱۰ روز مجددا همان ضایعه ها جای دیگری از آلتم بوجود آمد و دکتر دیگری مراجعه کردم و قوص والاسیکلوویر ۵۰۰ تجویز شد و خوب شدم . به همان شکل که گفتم امروز مجددا ضایعه ها برگشته و تاول ها مجدد جای دیگری روی آلتم بوجود آمده و روانم رو بهم ریخته….
این بیماری از بدن بیرون نمیره ؟! این روند که خوب میشه و مجدد بوجود میاد طبیعیه ؟! لطفا راهنماییم کنید و اینکه اگر فورا بخوام بیام خدمتتون امکانش هست ؟! - با سلام و عرض احترام راه های درمان زود انزالی
-
دکتر محمد جباری
پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- سلام دکتر یکی دو هفته هست ک کنار ختنگاهم یک دانه زیر پوستی میبینم و هنگام سکس درد کمی داره و خارش آلت دارم خواستم ببینم چی میتونه باشه
-
دکتر محمد جباری
پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم.
-
- سلام دکتر در اهواز کسی رو میشناسید برای خارج کردن چربی اطراف آلت تناسلی ممنونم
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

