به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۵۸,۵۸۹ پرسش)
زهرا جمعه ۲۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۹۷ مشاهده پرسش
سلام آقای دکتر جواب تست اچ پی وی چطوری هست؟ مثبت چه معنایی داره و منفی چی هست؟
درصورت مثبت بودن ومنفی بودن چکارباید انجام داد؟ من تست اچ پی وی دادم نمیدونم مثبت بودن جواب و منفی بودن یعنی چی؟ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم- سلام آقای دکتر خسته نباشید کسانی که قبل از ازدواج خود ارضایی میکنن و زود انزال هستن مثلا یک یا دو دقیقه طول میکشه ایا آین شرایط در زمان ازدواج هم پیش میاد یا اینکه در زمان ارتباط با شریک جنسی تغییر میکنه منظور اینکه دیر انزالی به وجود میاد؟
- سلام خسته نباشی
بهترین قرص تاخیری از تمامی لحاظ برای افراد زود انزال چه قرصی است.. و طریقه مصرف ان چگونه است.
برای رده سنی جوان-
دکتر محمد جباری
جمعه ۲۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- باسلام خدمت دکتر جباری بنده ۵۰ سالمه بیماری تنگی مجرا دارم از سوند شکمی استفاده میکنم و بنده ب بیمارستان شهدای تجریش رفتم و به بنده گفتن باید تو نوبت وایستی تا بنده رو عمل کنن ایاشما نزدیک ترینزمان بنده رو عمل انجام دهی چقدر هزینه میشه اگ زودتر جواب بدین ممنون میشم
- سلام
میخواستم بدونم آیا داشتن پدر یا عمو یا برادری ک ب سرطان پروستات مبتلا شده باشه احتمال اینکه زیر ۴۰ سال دچار این بیماری بشیم رو افزایش میده؟
باتشکر
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

