به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر امیربحرانی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۲۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۴سالمه التم توحالت سفتی ۱۳ثانته اما خیلی باریکه نمیدونم چکارکنم ایا راهی هست که من بتونم این مشکل رفع کنم نمیتونم با این موضوع کنار بیام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)

      سلام

      باید کنار بیائید راهی نیست

  • تصویر کاربر تامی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۴ مشاهده پرسش
    سلام .هزینه بزرگ کردن الت ؟؟ من ۳۲ سالم هس .بع هنگام سکس آلتم تا ۱۳ الی ۱۴ میشه و پوست التم کشیده میشه انگار که درس ختنه نشده و لایع ای از الت داخل پوست هس و فشار میاد جر بخوره بیرون بیاد ایا با جراحی بزرگ تر میشه ؟ طول الت میگم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)

      سلام
      میشه پوست پیوند زد ولی زشت میشه

  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۱ مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید عادی میگم.بنده با شلوارک نازک بودم و طرفم لخت بود و یکم مالش فقط داشتیم اینطوری انتقال پیدا میکنه یا ن.البته پوست بدنم اصلا ب پوست اون مالیده نشدش.مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر بهزاد یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۷ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    دیروز چیزی حالت زگیل روی الت تناسلی دیدم ولی به راحتی کنده شد توی عکس کاملا مشخصه که بالاییشو کندم ولی پایینیو دست نزدم
    میخواستم ببینم زگیل هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)

      سلام

      فکر کنم پاسخ دادم

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۶۰ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما میخواستم بپرسم من بعد ۳ سال ازدواج مشکل زود انزالی دارم و واقعا اذیت میشم اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید ۲۴ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( ۵ سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید