به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۳ مشاهده پرسش
    تقریبا ۱سال پیش ۳تا زگیل تناسلی ریز داشتم که همان موقع لیزر کردم و برداشتم ولی ۱زگیل بسیار ریز دیگه وجود داشت که من متوجه نشدم و بعدا دیدم ولی نرفتم لیزر کنم و هنوز وجود دارد و سایزش اصلا تغییر نکرده است میخواستم بدونم که مشکلی برای خودم ویا شریک‌جنسی ام‌به‌وجود نمیاورد؟ ایا لازم است بروم ازمایش بدهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۰ مشاهده پرسش
    سلام مجدد ، نقطه روی دیواره پشت هست چطوری اسید بزنم امکانش هست؟ مثلا پنبه آغشته کنم با چسب بچسبونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر Masoumeh چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۵۶ مشاهده پرسش
    با سلام..من ۲۸سال سن دارم و یک توده بین ۲تا ۳ سانتی در کلیه سمت راست داشتم که هفته پیش جراحی کردم و در پاتولوژی مشخص شد که توده انژیومیولیپتوم هست…با توجه به اینکه سابقه خانوادگی نداشتم چند درصد احتمال دارد که من دوباره این توده در کلیه ام به وجود بیاید؟ دلیل به وجود آمدن این نوع توده چه چیزهایی می‌تونه باشه؟ و تا چندوقت باید پیگیری کنم و سونوگرافی انجام باید بدم که بازگشت داشته یا که نه؟ چند درصد احتمال دارد با همین جراحی که انجام دادم برای همیشه از این توده خلاص شده باشم؟

    سپاس از صبر و حوصله ای که بخرج میدهید و زمانی که می‌گذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ آبان ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۲۹ مشاهده پرسش
    با سلام
    ۴۹ سال سن دارم و حدودا ۶ ماه است که از مشکل عدم نعوظ و زود انزالی رنج میبرم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۷ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.حدود سه ماه پیش عمل سیستوسکوپی برداشت توده مثانه را انجام دادم که حوابه پاتولوژیشو خدمتتون فرستادم لطفا نظر خودتون را بفرمایید .متخصصی که رفتم فقط گفتن باید تحت نظر باشی هر سه ماه ۶ ماه تا چند سال سیستوسکوپی انجام بدین .ولی متوجه نشدم توده تو چه مراحلی هست و اینکه چه کارایی دیگه لازم است انجام دهم تا عود نکنه .متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( ۵ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید