به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر mad سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۴ مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید ، جوانی ۲۵ ساله هستم ، وقتی نوزادی چند ماهه بودم در حین عمل ختنه به دلیل اشتباهات پزشکی خراشی توسط تیغ جراحی زیر کلاهک التم میوفته ، به دلیل کوچک بودن الت و عدم تخصص پزشک کاری برای ترمیم صورت نمیگیره ، بعد از خوب شدن زخم ، جای زخم گوشت اضافه میاره و رنگش هم کبود میشه ، به مرور زمان با بالغ شدنم و بزرگ شدن الت به دلیل افزایش سن ، جای زخم هم بزرگ میشه ، من عکسی براتون پیوست کردم ،آیا با عمل جراحی یا با سایر روش هایی که شما بیشتر آشناید ، راه درمانی هست ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر متین سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۶۱ مشاهده پرسش
    مدتیه سر آلتم تقریبا بی حس شده…. البته فکر میکنم به خاطر استفاده از دستگاه لارجر باکس باشه. چون از همون موقع این اتفاق افتاده. دیگه از رابطه جنسی هیچ لذتی نمیبرم. چون طول مدت رابطه هیچ چیز رو حس نمیکنم و فقط چند ثانیه انزال اونم خیلی کم برام لذت داره….. دکتر ترو خدا راهنماییم کنید واقعا افسردگی گرفتم. نمیدونم باید چیکار کنم. آیا درمان داره؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر رویا سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۹ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من ۳ سال پیش اطراف مقعد و روی الت تناسلیم زگیل داشتم که رفتم دکتر و تقریبا ۱سال فریز انجام دادم و خوب شدم، ولی دکتر به من نگفت من چه نوعی داشتم و حتی من دکتر زنان هم رفتم بهم گفتن چون شما پرده بکارت داریدو دخول نداشتید نمونه برداری نمیتونیم بکنیم ، از مقعد هم که نمیشه، نامزد من هم زگیل ندارن، سوال من اینه که من کار خاصی لازم نیست بکنم? یا حالا که رگیل ندارم دیگه نوعشو نمیتونم بفهمم چی بوده؟ و اینکه من حالا میخوام رابطه دخول داشته باشم قبلش اتزم نیست من یا نامزدم اقدام خاصی انجام بدیم؟ ممنون میشم جوابمو بدید
    1. تصویر کاربر رویا سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام ببخشید من جواب سوالمو کجا میتونم ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۱ مشاهده پرسش
    سلام
    دچار زود انزالی هستم
    باید چه داردئی یا چه تغذیه ای داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر امیررر سه شنبه ۹ مهر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۴ مشاهده پرسش
    سلام من۱۶سالمه و شما گفتین بیظه تا ۱۶-۱۷سالگی رشت میکنه اما بییطهای من ححدود ۳-۵و اون دو قطر دیگه کمتر از دو سانت چکار کنم مشکل چیه ؟؟(و برای نرمالبود بیظه از لحاظ سایز برای آزمایش خون باید چه چکاپهایی بد؟؟و دیگه بیظه هام رشدینمیکنه ؟؟!!ممنون میشم جوابمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ مهر ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید