اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۲۹ مشاهده پرسش
    سلام من چند روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم اما قبل از عمل از دکتر خواستم که تحت بیهوشی عمل بشو اما دکترم قبول نکرد و گفت بیهوشی کامل خیلی ضرر داره و بهتره از بی حسی نخاعی استفاده کنم و گفت عوارضش کمتره. من هم قبول کردم. الان ۴ روز از عملم میگذره و من در حالت نشسته یا ایستاده سر درای وحشتناک و کمر درد دارم. میخواستم در این مورد منو راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم که دردم خوب بشه؟ در ضمن دکتر گفته قهوه بخورم اما هیچ فایده ای برام نداشته. و اینم میخوام بدونم که آیا بیهوشی کامل بهتر نبود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
  • تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۴ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من ۲۹ سالمه، ۵ تا دونه شبیه خال گوشتی زیر زیر آلتم هستش، خیلی وقته وجود داره و تاجایی که یادم میاد وجود داشته و من احساس میکنم از بچگی بوده، من حدود ۵ ،۶ سال پیش دیدمشون اما توجهی بهشون نکردم، هراز گاهی مو پیچ میخورد داخلش و من بارها کندمشون، و به همون شکل دوباره درمیومد، و من زیاد بهشون اهمیت ندادم، تا چندماه پیش بعد از دیدن برنامه ای از تلوزیون درخصوص زگیل تناسلی، خیلی نگران شدم که نکنه این دونه ها زگیل باشه، تا جایی که یادمه این دونه هارو داشتم و سایز و تعدادش تغییر نکرده، از طرفی هم من هیچ رابطه جنسی تابه حال نداشتم.
    سه تا عکس از زاویه های مختلف از این دونه ها انداختم، این عکسا از فاصله خیلی نزدیک گرفته شده و درحقیقت سایزشون خیلی ریزتره و رنگشم قهوه ای تقریبأ پررنگه.
    آقای دکتر خواهش میکنم دقت بفرمایید و منو راهنمایی کنید، خیلی نگرانم، میخوام ازدواج کنم و به شدت نگرانم. ایا امکانش هست این ها زگیل باشند باوجود اینکه من هیچ رابطه جنسی نداشتم؟ یا خال گوشتی ریز و ساده است؟
    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
  • تصویر کاربر روح دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۹۴ مشاهده پرسش
    موقع رابطه با همسرم لحظه اول آلت تناسلیم سفته ولی بعد از یک دقیقه بطور کلی از حالت شق افتاده و دیگه شق نمیشه باید خودمو بکشم تا اون شق بشه از این بابت هم همسرم ازم سرد شده و حتی دیگه حوصله رابطه هم نداره چیکار باید بکنم آیا وسیله‌ی هست که اونو شق کنه و همون حالت نگه داره و یه خورده کلفت و بزرگ کنه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر بهار سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۸ مشاهده پرسش
    میخواستم ببینم این چه عارضه ای است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
      سلام
      چند وقته ایجاد شدند؟
      سوزش؟
      خارش؟
      جای دیگه ای هم هست؟
    2. تصویر کاربر بهار دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
      2ماه حسش میشد..۴روز نمایان شده
      فقط همونجا زده شده
      خارش و سوزش نداره
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۲۱ مشاهده پرسش
    با سلام من زنی ۲۵ ساله هستم امروز از صب الت تناسلیم درد داشت و امشب تکرر ادرار گرفتم و ادرام خونی و. همراه با لخته های خون میباشد خواهش میکنم راهنمایی کنید من الان به خاطر شغل همسرم بر رو کشتی هستم و به دکتر به صورت حضوری دسترسی ندارم خواهش میکنم راهنمایی کنید من خیلی نگرانم چون اگه مشکل حاد باشه پیاده بشم چون کشتی میخواد بره چین خواهشا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( ۷ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید