به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۸ مشاهده پرسش
    باسلام ، چه درمانی برای زود انزالی مفید است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۰۳ مشاهده پرسش
    چه راه حلی برای زود انزالی وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۶ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر زود انزالی در من دقیقا بعد از ۳ دقیقه از دخول شروع می شود وهیچ گاه همسرم به ارگاسم نمی رسد البته کلیه من بیمار است وسنگ سازی می کند ایا تاثیری دارد( با توجه به اینکه کلیه بانک خون بدن می باشد ) البته در بعضی اوقات که از لیدوکائین استفاده میکنم به ۴۵ دقیقه هم میرسد که خیلی عالی است لطفا راهنمایی بفرمایید . ایا از قرص های سیلدنافیل استفاده کنم یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      به نظرم همون لیدوکائین مناسب تر هست و سیلدنافیل برای افزایش توان جنسی است نه زودانزالی

  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۳ مشاهده پرسش
    سلام مصرف همزمان قرص ترامادول با سیدنافیل مضر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر ام سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۱۶ مشاهده پرسش
    سلام،من ۳۹سن دارم ولی حدود یکسال میل جنسی ام کم شده یعنی فکرم نیاز به میل جنسی دارم اما وقتی رجوع میکنم به همسرم سرد مجاز میشم و خیلی زود به انزال میرسم واون کیفیتی که میخوام رو نمیتونم بهش برسم چه باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام کم میلی و کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید