به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر عمران جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۲۴ مشاهده پرسش
    باسلام؛ آیا قرص پاروکستین با پروپرانول تداخل داروئی ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر عادل سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۷ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر آیا با ورزش میشه زود انزالی رو درمان کرد و دیگه چه راه هایی هست برای درمان زود انزالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر م جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۵ مشاهده پرسش
    سلام وقتتون به خیر
    بنده دچار زود انزالی هستم و برای درمان چکار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۴۴ مشاهده پرسش
    یه چند سالی دچار زود انزالی شدم دارو هم مصرف کرده تاثیر کمی داشت آخرین دارو که مصرف کردم پاروکسیتین ۲۰ بود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر mnm جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۰۵ مشاهده پرسش
    یا سلام و احترام چون سوال از ۱۲۵۰ حرف بیشتر بود در فایل پی دی اف ارسال شد . ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید