به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۸ مشاهده پرسش
    ببخشید دکتر .
    بنده یه ماه پیش آلتم در حال نعوظ بود که اونو با دستم گرفتم و رو به پایین کشیدم بعدش یه صدای تقی داد
    و سریعا نعوظم را از دست دادم
    تقریبا و بعد از چند روز یه سفتی مانند استخوان توی آلتم به وجود اومد
    الان به زحمت به نعوظ میرسم و سریعا نعوظم را از دست میدم
    آیا بیماری پیرونی گرفتم
    لطفا جواب بدید دکتر من خیلی نگرانم
    آیا درمان داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من ۳۰ ساله و مجرد هستم عکس های التم را به پیوست فرستادم می خواستم بدونم دچار کچی الت شدم؟ باید عمل جراحی بکنم؟ عوارض عمل جراحی چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام

      به نظر میزان کجی زیاد هست و میاز به عمل هست و کوتاهی مهم ترین عارضه جراحی است

  • تصویر کاربر شهرام شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۹۷ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من یکی از دانه‌های سر سفید روی پوست بیضه‌ام رو تحریک کردم که تخلیه‌اش کنم و به جای اینکه دونه از پوست بیرون بیاد به قسمتهای عمیق‌تر پوست رفت و بعد از یک روز بزرگتر شد و شروع به عفونت کرد . الان نزدیک به ۳ماه است که ورم دارد و هر بار که فشارش میدم ازش عفونت میزند بیرون و ورم دارد . لطفا بنده رو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۳ مشاهده پرسش
    سلام ببخشید دکتر من مشکل نعوظ دارم معذرت میخام حین رابطه التم راس نمیشه چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر Parsa جمعه ۷ تیر ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۱۱ مشاهده پرسش
    با سلام به آقای دکتر.
    من ۱۶ سالم هست و مشکل استمناء دارم و چند وقتی هست که در روز خیلی زیاد این عمل را انجام می دهم.این چند روز دیده ام که مقدار اسپرم کم شده و ترس این رو دارم که عقیم شده باشم.اگر هم می‌شود توصیه ایی به بنده بدهید تا این عمل را ترک کنم.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام ابتدا بایستی بدانید ترک خودارضایی و استمنا کار سختی است و نیاز به اراده و عزم راسخ دارد. مواردی که به شما کمک می کند: • کمک و استعانت از خداوند متعال • پرهیز از هر موضوع تحریک امیز مثل نگاه کردن به جنس مخالف یا دیدن فیلم و کلیپ و …. های جنسی و محرک • پرهیز از قرار گرفتن در مکان های تنها • کوتاه کردن زمان حمام در حد ممکن • زمانی به رختخواب بروید که واقعا خسته و خواب آلوده باشید. • در رختخواب با خواند کتاب رمان و امثال آن ذهن خود را مشغول کنید. • سرگرم کردن خود به ورزش، کتاب خواندن، هنر مورد علاقه، سینما • تعیین جریمه برای خودتان با هر بار شکست در کنترل خود • گاهی نیاز به مصرف داروهایی مثل سرترالین ، پاروکستین و یا سیتالوپرام برای یک دوره ی طولانی و با تجویز پزشک می باشد یادتان باشد نیروی غریزه جنسی خیلی خیلی قوی و سرکش هست و مهار آن نیز کار بسیار سخت ولی شدنی است و اگرچه ازدواج بهترین راه پاسخ به این غریزه هست ولی بدیهی است از زمان بلوغ تا زمان ازدواج سال های زیادی فاصله وجود دارد و در طی این سال ها جوانان فشار روانی زیادی را تحمل می کنند اما برای کسی که بخواهد این کار شدنی است.

    2. تصویر کاربر Parsa یکشنبه ۲ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
      با تشکر فراوان آقای دکتر
    3. تصویر کاربر Parsa چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
      ببخشید کوچک شدن بیضه به خودارضایی زیاد مربوط می‌شود
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۶ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)

      خیر

    5. تصویر کاربر Parsa جمعه ۷ تیر ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      آقای دکتر برای رفع انحراف آلت تناسلی چه پیشنهادی می دهید
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ تیر ۹۸( ۵ سال پیش)

      جراحی تنها راه هست

    7. نمایش سایر ۵ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید