به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
امید شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۳ مشاهده پرسش
با سلام
بنده ۳۰ ساله ام. ۴ سال ازدواج کردم
دچار زود انزالی هستم. بلافاصله بعد دخول آلت تناسلیم تخلیه میشود و حداقل تا ۳ ساعت آمادگی دخول ندارد.
شاید بگم دخول ۲۰ ثانیه طول نمیکشه
لطفا کمک کنید-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
-
- سلام آقای دکتر من ۱۷سالمه وبه بلوغ نرسیدم آیا وقتی به بلوغ برسم اندازه التم بیشتر میشه لطفا جواب بدید
- سلام جناب دکتر. بچه من تو ۱۰ ماهگی عمل هیپوپادیازیس شده و از نوع قدامی بوده. عملش موفقیت آمیز بوده. اما امشب متوجه شدیم که سوراخی که اون زیر بود و دکتر بخیه زده بود دوباره باز شده و دستشویی خیلی ریزی میکنه از سوراخ قبلی و این باز شدن از موقعی شده که بنظرم بخیه ها جذب شدن. بنظرتون چیکار باید کرد؟ الان دقیقا ۱۵ ماهش هست.ممنونم.
-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
احتمالا نیاز بهعمل مجدد خواهد داشت ولی به نظر من بذارید بزرگتر شود
-
- سلام اقای دکتر من مبتلا شده بودم به زگیل تناسلی ودرمان شدم دوره اول واکست رو هم زدم ایا امکانش هست که دوره های بعدی رو تزریق نکنم
-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
برای تداوم تاثیری پذیری واکسن بایست ۳ دوز تزریق شود
-
- با سلام حدود ۲هفته پیش رنگ ادرار بنده به صورت تیره شد و با گذشت زمان احساس ناراحتی های بیشتر به من دست میداد، مثلا بعد از ادرار احساس میکردم کامل تخلیه نشده، و یا احساس شدید ادرار میکردم اما با نشستن میزان اندکی خارج میشد، بعد از چند روز با دفع لخته خون همراه ادرار مشکل رنگ غیر طبیعی برطرف و به حالت عادی بازگشت، بعد از گذشت دو هفته احساس تورم بیضه و در بعضی مواقع سفتی آلت دارم، که همراه آن احساس میکنم ادرار به راحتی خارج نمیشه و شاید نیاز به فشار اولیه باشد، لطفا راهنمایی بفرمایید ؟ با انجام آزمایش ادرار و سونوگرافی نشانه ای از سنگ کلیه نبود و همچنین جواب کِشت منفی بود، ممنون از وقتی که برای جواب بنده قرار میدهید.
-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱ تیر ۹۸( ۶ سال پیش)
سلام
به نظر میاد التهاب مثانه با علت نامشخص و شایدم ویروسی داشتید. شاید با مصرف فقط مایعات مشکل بر طرف شود و اگر بر طرف نشد نیاز به مصرف آنتی بیوتیک و انجام سی تی اسکن شکم و لگن خواهد بود.
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

