به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید این دارویی ک بهتون گفتم اکسی بوتینین ۵ تا کی مصرفش کنم؟ برام نوشته شبی یک عدد سی تا قرص
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش)

      سلام

      دقیق نمیشه گفت تا کی. شاید همین یک ماه کافی باشد و شاید نیاز به زمان طولانی تری مثلا ۶ ماه و بعضا دائمی داشته باشد. به شدت علائم و میزان پاسخگویی به دارو دارد.

  • تصویر کاربر اسماعیل سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۰ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر الان چند روزی است که احساس میکنم بیضه سمت چپ من در پاره ایی از زمانها به سمت بالا حرکت میکنه و لی درد ندارم فقظ احساس خوشایندی ندارم.به یک دکتر جراح عمومی که ۱۸ ماه قبل پیش ایشون عمل فتق انجام دادم مراجعه کردم با معایناتی که انجام دادن فرمودن که مشکلی نیست و حرکتش طبیعیه ولی کماکان همون احساس رو دارم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش)

      سلام

      علتش اسپاسم عضلات طناب بیضه هست و غالبا ناشی از استرس و تنش های عصبی عضلانی است. گاه با کاهش استرس و بعضا استفاده از داروهای ضد استرس شرایط بهتر می شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۲۱ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر ،رابطه جنسی دوماه پیش داشتم .آیا این نقطه ملتهب که مو در کنارش شد هست ،زگیله؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش)

      سلام

      خیر زگیل نیست

  • تصویر کاربر مهتاب سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۲۴ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دوروز پیش ازتون درمورد این زایده ها پرسیدم فرمودین زیگیل تناسلی نیستن.میخاستم بدونم چی هستن؟ خطرناکن؟ آیا نیاز به درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش)

      سلام

      وستیبولار پاپیلوماتوز هستند. خطرناک نبوده و درمان جنبه ی زیبایی دارد و با لیزر براحتی از بین می رود.

  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۸ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر من بزرگترین مشکلم زود ارضایی و بزرگترین مشکلی که ازارم میده احساس میکنم الت من خیلی کوچیکه و باعث شده اون اعتماد به نفسه لازمه رو توی برقراری رابطه و توی زندگیم نداشته باشم…. به نظر شما دکتر ارولوژیست میتونه کمکم کنه؟ حتی از دکتر ارولوژی هم وقت گرفتم که این هفته برم اونجا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ آذر ۹۷( ۶ سال پیش)

      سلام

      برای افزایش سایز آلت کار چندانی نمیشه کرد. زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین ۱۰درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید