به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۴,۲۴۱ پرسش)
پیمان جمعه ۱۷ اسفند ۹۷( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۳ مشاهده پرسش
من یک ماهی است که ازآلت تناسلی خون می آید وآلت تناسلیم میسوزد وبه دکتر اورولوژی مراجعه کردم که گفت عفونت کرده ودارو عفونت به من تجویز کرد وهمچنان خونریزی ادامه دارد- و تورم در سر دستگاه
- سلام و خسته نباشید
حدود ۸ ساله مشکل تنگی مجرا دارم
سه بار سابقه عمل جراحی تنگی مجرا داشتم آخرین عمل هم ۱۵ بهمن بود ولی باز دوباره در حال اود کردن هست
برای عمل پیوند مجرا باتوجه به اینکه از شهرستان نجف آباد اصفهان میام چه مدارکی لازم هست برای سونی گرافی و رادیو لوژی از اصفهان تهیه کنم مورد تایید هست یا باید تهران از محل مورد تایید شما تهیه کنم - علت درد وسوزش که موقع محتلم شدن به وجود میاد چیست؟
اگه جواب تون این باشه که به پزشک مراجعه کنید، پیش چی پزشکی مراجعه کنیم - سلام آقای دکتر
مجددا مزاحم میشم.
من چندوقت پیش سوزش ادرار داشتم اما نه همه مجرای ادرارم ، بیشتر سوزش ادرار رو در قسمت انتهای آلتم ینی از انجا که ادرار بیرون میاید داشتم.آزمایشات مربوطه را به دستور دکتر دادم .گفتن چیزی نیست. من برای میگرنم دکتر هومیوپاتی میرفتم بعد از مدتی که هومیوپاتی رفتم سوزش اروم اروم افتاد، و هومیوپاتی رو خیلی وقته قطع کردم. مدتیه دوباره سوزش ادرار به همون صورت اومد سراغم این سری دهانه آلتم رو از داخل نگاه کردم چند تا نقطه سفید مثل ابسه دندان اما خیییلی کمرنگ تر مشاهده کردم.تو عکس هم براتون میذارم.میشه بفرمایین اینا چی هستن؟خظر ناکن؟دلیلش چیست ؟
در ضمن فقط برای ادرار سوزش دارم آن هم نه همیشه ، مثلا در روز اگر ۱۰ بار ادرار میکنم ۳ دفعه یا ۴ دفعه اتفاق میوفته ، بعضی اوقات هم ادرار ندارم خود به خود یه سوزش خفیف دارم .
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید