به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۵۸,۵۳۵ پرسش)
محمد شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۸۰۸ مشاهده پرسش
با عرض سلام و روز به خیر
بنده ۲۷ سالمه و مدتیه ریزش مو شدید گرفتم و به دکتر پوست و مو هم مراجعه کردم اما قرص ها و تونیک هایی که تجویز کردند تاثیری نداشت، یکی از دکتر ها پیشنهاد قرص "فینوسکار۱" را دادند ولی از چند نفر که قبلا موارد مشابه رو استفاده کرده بودند تحقیق کردم گفتند بسیار موثره و موهای ریخته هم دوباره رشد میکنه اما عوارض داره مثل ناتوانی جنسی و اختلال در کار پروستات و غدد مختلف ایجاد میکنه و شاید در آینده عقیم هم کنه. میخواستم نظر شمارو هم بدونم راجبش- سلام خسته نباشید اگه زیر بیضه ضخم شه و درد کنه و قرمز و تاول مانند بشه میشه نشانه اچ ای وی باشه؟؟؟
- سلام یه چیز یادم رفت بگم الان انزال من ۳۰ثانیه هست با مصرف ۳ماه این قرص انزال تا چنده دقیقه به تاخییر می افته
- سلام اقای دکتر من میخام قرص پاروکسیتین رو به مدت ۳ماه شروع کنم مصرف این قرص چجوریه تو چه موقع باید مصرف کرد صبح یا ظهر شب بعد نهار شام و نتیجه میده؟
- آلت تناسلی از ختنه گاه دچار زخم شده و پوستش هنگام رابطه دوباره پاره میشه و درد میکنه ممنون میشم راهنماییم کنین ممنون
-
دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
-
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید