به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر M.m یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۶۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر در سه ناحیه مختلف سه تا برجستگی ریز هست میشه لطف کنید از روی عکس نظرتون را بگید که ایا اینا زگیل تناسلی هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زگیل نیستند
  • تصویر کاربر نادر پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۶ مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    متاسفانه باید عرض کنم در مدت زمانی ک روابط جنسی رو تجربه کردم مطمئن شدم دچار زود انزالی هستم لازم ب ذکر است ک در جریان معاشقه هیچ گونه مشکلی ندارم ولی بمحض دخول دچار انزال شده که متاسفانه احساس میکنم نشات گرفته از خودارضایی های طولانی مدت نوجوانی و بالا بودن استرس و هیجانم در رابطه میباشم و پس از انزال نیز دیگر توان همراهی مجدد ندارم لطفا پاسخ دهید و راه حل دارویی رو نیز به بنده پیشنهاد بدید قابل ذکر است که یک ماه است جراحی ستون فقرات انجام دادم با تشکر نادر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۴ مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ببخشید چند وقتیه یه چیزی مثل جوش روی کیسه بیضه ام و یکی هم روی بدنه ی آلتم زده هرزگاهی ازش چرک سفید میاد بیرون نمیدونم زیگیله یا کیست اپیدرمال یا هرپس تناسلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نگرانم و این که اگر زیگیل باشه با اسید سالسیلیک درمان میشه؟؟؟زیر پوستیه و زیر دست مثل یه تکه سنگ فشار که میدم حس میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۸ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    وقت شما بخیر
    جناب دکتر خیلی عذر میخوام، ببخشید اگر سینه خانمی را ماساژ دهیم و یا تماس دهانی با آن داشته باشیم،این ویروس منتقل میشود یا خیر؟؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۸۷ مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    دکتر من ۲۴ساله دیابت دارم و انسولین میزنم و ۳ساله ازدواج کردم و مشکل نعوظ دارم ،،اوایل از قرص سیلد نافیلد ۵۰استفاده میکردم که نعوظ م خوب بود،،الان چند ماهی میشه این قرص هیچ تاثیری روی من ندارد حتی دوز بالاتر،این قضیه خیلی تو روحیه من تاثیر منفی گذاشته و حتی میترسم از اینکه بخوام سکس داشته باشم. ،پیشنهاد شما چیه من چکار باید بکنم؟چه دارویی باید استفاده کنم و آیا عمل یا دارویی هست که این مشکل و ریشه ای تر حل کنه؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( ۵ سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید