اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر غزال چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۹ مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر؟!
    سوالم اینه که ایا امکان داره یه نفر ناقل ویروس hpvباشه ولی خودش مبتلا نشده باشه و طرف مقابلش مبتلا شده باشه؟!
    و اینکه بعد کرایو و تزریق واکسن باز هم انتقال ویروس از فرد مبتلا امکان پذیر هست؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۵۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،ببخشید من یک ساله که پوست آلت تناسلیم زیر کلاهک نازک شده و قرمز و خشک شد سه بار به متخصص پوست مراجعه کردم و برام پماد های مرطوب کننده و پماد ترمیم کننده Avene نوشته اما پوست آلتم هیچ ترمیم نشده است،به نظر خودم اگزمای آلتم از روی فشار زیاد به پوستم ایجاد شده،ببخشد راهی قطعی برای ترمیم آن وجود دارد؟لیزر co2 رو می توانم استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
      ببخشدی آقای دکتر من لیزر co2 را برای رفع اگزما نگفتم،برای ترمیم بخش های نازک شده اش گفتم به خاطر این که پوستش به شدت نازک شده و اصلا ترمیم نمی شه.ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر مرجان چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۲ مشاهده پرسش
    سلام دختری ۳۳ ساله هستم،دکتر حدود یک ماه هست که قسمت داخلی ناحیه تناسلی من (لابیا)دچار ضایعه هایی ریز شده به شدت نگران شدم آیا دچار زگیل تناسلی شدم یا پاپیلوماتوز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر سادات چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۲۴ مشاهده پرسش
    من چندروزی سنگ کلیه گرفتم پیش دکتر رفتم قرص بنام فنازومکس به من دادبیهوده اب سرالت میاد درد سر الت میکندچکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدافضلی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۲ مشاهده پرسش
    با سلام. جناب دکتر حدود یک سال است یک حالتی شبیه لک روی کلاهک آلت تناسلی پدیدار شده و تازگی احساس میکنم بیشتر شده است. این مساله به شدت ذهن من را درگیر کرده است. اوایل حالت خشکی پوست پوست می شد و بین اتصال پوست با کلاهک بود و الان فقط حس میکنم داره بیشتر میشه و به سمت نوک آلت میاد. شبیه اینه که جای زخمی گوشت بیاره یه همچین حالتی داره. تصویر خدمت شما ارسال کردم. علت چیست و توصیه شما برای درمان چیست؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( ۶ سال پیش)

      سلام این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. هر شب به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد ماه دوم بصورت یک شب درمیان از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید