به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر ارسطو جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۳۵ مشاهده پرسش
    با سلام
    اولین بار در حالت انزال در آب خود مقداری خون مشاهده کردم و از اون به بعد در هنگام ائرار درد در ناحیه نوک آلت تناسلی خود داشتم . ۲ روز بعد دوباره بعد از خالت انزال در دسنمالی که روی آلت تناسلی خود گذاشته بودم چند قطره کوچک خون آبه دیدم. در حال حاضر هم که ۴ روز گدشته باز هم موقع ادرار درد دارم به طوری که انگار چیزی در نزدیکی دهانه خروجی وجود دارد که هنگام ادرار مانع می شود. خیلی نگران هستم لطفا من رو راهنمایی کنید با تشکر فراوان
    حتی در صورت امکان تماس گرفته با بنده و وقت ویزیت به بنده بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      علائم به نظر به عفونت و التهاب پروستات شبیه هست بهتره معاینه و درمان شوید
  • تصویر کاربر کریم جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۶۳ مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر لطفا بفرمایید با ازمایش اسپرموگرام زیر میتوان بصورت طبیعی و بدون درمان بچه دار شد؟ concentration=80—–motility=13%—progresive motility=9%—rapid progresive=3%– slow=4%—- nonprogresive=2%—–non motil=81%—–normal morphology=65% خواهش میکنم توضیح بفرمایید خیلی نگرانم ضمنا سن بنده ۳۲ سال و متاهل
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها خیلی ضعیف هست و احتمال باروری به روش طبیعی ضعیف است
  • تصویر کاربر رسول جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۹۷ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر
    بنده مشکلات ادراری دارم درد درمجرا اما سوزش ندارم ازمایش مختلفی رو انجام دادم طبیعی بوداعم از عفونت مثانه التهاب پروستات سونوگرافی و…. به غیر از کورتیزول و دفع پروتیین غیر طبیعی بود
    cortisol 8am =27
    24hrs.urine protein= 52
    کورتیزول باید بین رنج ۶تا ۱۹ باشد
    پروتیین باید بین ۴۰ تا ۱۵۰میلی گرم
    دکتر تشخیص دادن فشار خون داری بابت ان است . همکار ایشون تشخیص دادن بیماری کلیه داری نه مجرا
    نظر شما چیه ؟
    چه ازمایشی بدم دقیق تر نشان میده ایا مشکلات از کلیه هست یا فشار خون یا …..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      درد مجرا مقوله ای جدا از مشکلات کلیوی است
  • تصویر کاربر شیدازاده جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۰۵ مشاهده پرسش
    پسر ۵ ساله ای دارم که ۱۰ روز است در ناحیه راست دچار هیدروسل خفیف شده است ایا با گذشت زمان بهبود میابد یا به جراحی نیاز دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      هیدروسل به خودی خود خوب نمی شود و اگر مادرزادی باشد خوب نمی شود
  • تصویر کاربر خ-ق جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۸۱ مشاهده پرسش
    باسلام
    من ۴۱ساله ومتاهل ،اندازه آلتم درحالت نعوذ درنهایت به ۸ سانت میرسه. کلفتی آن هم اندازه ندارم ولی خیلی باریک هست.
    با مصرف یک سری قرص ها آلت را به هشت رساندم.ازکوچکی آلتم بسیارناراحتم وعمل مقاربت رو برام بسیارسخت کرده ونمی توانم به حالت خوابیده یا دراز کش عمل سکس رو انجام دهم .
    خواستم درخصوص بزرگی آلت بپرسم که اگرراهی برای بزرگ کردن وکلفت کردن آلت درعلم پزشکی هست بفرمایید تا اقدام کنم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده ۹ سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ ۸ سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      ۱. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      ۲. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      ۳. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود ۲ سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید