به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۸ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۲ مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    دیروز متوجه کبودی خیلی کوچیک در سطح پوست التم شدم که نگرانم کرد میخواستم بپرسم دلیلش چیه ؟ البته من خودارضایی شدید و زیاد هم دارم تقریبا روزی دو بار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر Sajad یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۶ مشاهده پرسش
    سلام ببخشید میخواستم بدونم وسیله سنگین بلند کردن وزور زدن زیاد واسه مرد ضرر داره و چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۴ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر من ۲۹ سالمه بعد انجام سونوگرافی متوجه شدم واریکوسل گرید دو دو طرفه و فتق اینگوینال دو طرفه و تنگی مجرای ادراری دارم سوالم اینه میشه همزمان این سه عمل انجام بدم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
  • تصویر کاربر نصرت یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۴ مشاهده پرسش
    سلام آیا درمانی برای زود انزالی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین ۲۰ میلی یا سرترالین ۵۰ میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت ۶ ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین ۳۰ یا ۶۰ میلی گرمی ۱ تا ۳ ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین ۱۰ درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل ۵۰ میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر یزدانی یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۹ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من متن بالا رو خوندم میخواستم ببینم که این چیزایی 《کورک مرواریدوار》 که دور کلاهک الت تناسلیم تشکیل شدن موندگارن یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
      سلام بله
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید