به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۳۷ مشاهده پرسش
    عمل جراحی که برای افزایش طول الت تناسلی هست چه نوع عملی هستند و چه عوارضی دارند؟
    برای انجام عمل برای افزایش طول الت تناسلی چه شرایطی لازم است فرد داشته باشد وهزینه اش در چه حدودی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده ۹ سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ ۸ سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      ۱. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      ۲. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      ۳. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود ۲ سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر ح. یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۴۶۵ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر جباری.
    درد بسیار شدید در ناحیه سمت راست بدن پایین تر از کلیه دارم {ناحیه زرد رنگ در تصویرارسالی }و با مسکن دیکلوفناک درد تسکین پیدا می کند و مدت ۵ روز کامل در این ناحیه احساس درد دارم خواهش مندم مرا راهنمایی فرمایید .
    آدرس ایمیل:
    yeganeh138112@gmail.com
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بهتره معاینه شده و سونوگرافی از کلیه و مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۴۵ مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر عید شما مبارک سال خوبی داشته باشید
    بنده طبق دستور شما بابت سوزاک سیپروفلوکسین ۵۰۰ مصرف کردم و هیچ گونه بهبودی مشاهده نشد به مدت ۲ ماه استفاده کردم
    ممنون میشم راهنماییم کنین چه دارویی استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      در صورت عدم بهبود نیاز به بررسی بیشتری دارید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۰۷ مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر الت من در حالت نعوظ ۲۲ سانت هست این اندازه نرماله؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بله نرمال هست
  • تصویر کاربر سیدمحمدرضا یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۱۹ مشاهده پرسش
    باسلام
    مدت دوسال است که بنده به بیماری پیرونی مبتلا شده ام درابتدا اطبا به تحمل وصبر دعوت نمودند واکنون میزان انحراف ان بسمت بالا بین ۸۰ تا ۹۰ درجه گردیده هنوز عوارضی ندارم درمقالات مطالعه نمودم که امپول جدیدی بنام یازفلکس وارد بازار شده که بسیارموثراست سوال ایا باشرایط من این امپول موثراست ودرسوالات جنابعالی گفته بودید شخصا تزریق میکنید ایا امپول درمطب موجود است یا باید شخصا تهیه کنم چون بنده درشهرستان زندگی میکنم میخواهم نهایت صرفه جویی را از لحاظ ماندن در تهران بعمل اورم واولین فرصت وقت دادن از سوی جنابعالی را لطفا اعلام بفرمایید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ فروردین ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      در مقالات به تاثیر آمپول زیافلکس اشاره شده و در راهنمای بالینی انجمن ارولوژی اروپا هم تاثیر آن ذکر شده است اما تا آنجائی که من اطلاع دارم در ایران موجود نمی باشد
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید